Beeld © Videoland

MAFS-Marcel lijkt de liefde te hebben gevonden

06 april 2020 21:31

In ‘Married At First Second Chance’ proberen Milly, Maxime en Marcel alsnog de liefde van hun leven te vinden. Hoewel ze momenteel nog omringd zijn met potentiële levenspartners, lijkt Marcel stiekem een keuze te hebben gemaakt.

Marcel geniet momenteel van het gezelschap van zes vrouwen die hem allemaal wel zien zitten. De keuze is moeilijk voor hem, dat zagen we vorige week. Toch lijkt een specifieke vrouw al zijn hart te hebben veroverd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Chantal wil even niet aan mannen denken

Marcel krijgt namelijk een speciale opdracht van zijn expert: “Neem een of twee dames uit waar jij romantisch mee wilt gaan eten.” Een simpele opdracht, maar niet voor Marcel. “Ik ben een persoon die iedereen graag onderhoudt”, vertelt hij de dames. “Ik heb het er ook moeilijk mee”, vervolgt hij met tranen in zijn ogen.

“Het liefst wil ik iedereen mee, maar mijn expert wil me de keuze wat lastiger maken.” Marcel maakt dan ook een bijzonder keuze. “Het is mijn second chance, en ik wil eten met een persoon waar ik een goed gevoel bij heb.” Marcel wil graag kijken of zijn gevoel ook daadwerkelijk klopt. “Ik wil graag Sherilee meenemen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Henk brengt ode aan zijn liefde Katja

Married at First Sight Second Chance is elke maandag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!