Beeld © Getty Images

Ellen DeGeneres maakt show vanuit huis

07 april 2020 03:07

In navolging van een aantal andere Amerikaanse talkshowpresentatoren heeft Ellen DeGeneres (62) besloten om haar dagelijkse programma nu ook vanuit huis te presenteren. Voor het eerst in drie weken was Ellen weer te zien, al was dat wel in een comfortabele outfit vanaf de bank in plaats van een gelikte studio. De presentatrice streamde haar show via haar kanaal EllenTube.

"Als je denkt dat je de verkeerde kant opgaat, dan help ik je graag terug in de juiste richting"

"Wat ik wil is jullie even een moment van afleiding geven met alles wat er momenteel gaande is in de wereld. Als je je klote voelt, wil ik je een beter gevoel geven. Als je je opgesloten voelt, wil ik je een gevoel van vrijheid geven. Als je denkt dat je de verkeerde kant opgaat, dan help ik je graag terug in de juiste richting", aldus Ellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viral zangeres zingt Shallow bij Ellen DeGeneres

Ook Ellen's vrouw Portia DeRossi is aan het werk gezet. Zij is zowel regisseur als cameravrouw bij de 'home editon' van Ellen's programma. Daarbij grapte de presentatrice dat de woonkamer de enige plek was waar gefilmd kon worden, 'omdat de rest van het huis vol staat met wc papier'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres breekt tijdens haar show

"Normaal gesproken kom ik het podium oplopen en klappen mensen voor mij. Maar ik wil hierbij klappen voor alle hulpverleners die dag in, dag uit keihard werken om dit virus te bestrijden. Mijn dank gaat ook uit naar supermarktmedewerkers, die ons dagelijks van dienst zijn. Wat jullie doen is simpelweg geweldig en ik dank jullie vanuit het diepst van mijn hart voor al jullie inspanningen."

Ellen is niet de enige die thuis tv maakt, ook Beau doet het.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!