Beeld © Temptation Island

Spoiler: dit gebeurt er in de nieuwe Temptation-aflevering

07 april 2020 13:14

De komst van verleiders Angelique en Nick heeft tot zover nog geen succes gehad. De Belgische zender VIJF heeft zojuist aangekondigd dat er (daarom?) nóg twee singles hun intrede maken. Zullen zij er wel voor zorgen dat iemand de mist ingaat?

Vorige week zagen we hoe Zach en Simone hun koffers uitpakten, en in de aflevering van morgen worden wéér twee extra bedden bezet. Aan de 23-jarige Yentl en 27-jarige Bibi de taak om eens flink wat olie op het vuur te gooien. En ze hebben al zo hun plannetjes bedacht...

Zo zal Yentl in Villa Minitel een luisterend oor bieden aan de dames. Manipuleren of spelletjes spelen zie je hem niet snel doen, zegt hij: Yentl is op zoek naar een serieuze relatie. Hij zal dan ook alles uit de kast halen om te zorgen dat de dames zijn kwaliteiten zien. En als dat niet lukt, heeft hij nog altijd zijn massagediploma om hen te overtuigen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Single en klaar voor de liefde? Temptation Island zoekt jou

Bibi mag in de andere villa háár kunsten laten zien. De Amsterdamse heeft jarenlang achter de bar gewerkt, wat goed van pas komt tijdens de feestjes van de mannen. Bibi weet hoe ze de aandacht naar zich toe moet trekken en hoe ze de boel eens flink kan opschudden, met andere woorden: de perfecte verleidster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Temptation-Zach zet joker in bij kampvuur na wilde avond'

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Krijg je geen genoeg van alle drama? In Temptation Gossip vertellen voormalig deelnemers over hun avontuur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!