Beeld © ABC

Netflix haalt bezem door aanbod en zegt dag tegen déze serie

07 april 2020 13:20

Een gevalletje ideale timing is het niet: op het moment dat vrijwel iedereen in de wereld thuis in quarantaine zit en tijd heeft om de ene na de andere serie te bingen, houdt Netflix een grote voorjaarsschoonmaak. Een flink aantal geliefde series en films moet het daarbij ontgelden.

Netflix wisselt geregeld van aanbod; dat is voornamelijk een rechtenkwestie. Dat is ook de reden waarom het aanbod in verschillende landen sterk verschilt. Netflix komt er dus niet onderuit afscheid te moeten nemen van een hele rits titels: neem het de streamingdienst dus niet te zeer kwalijk. Maar we moeten toegeven dat er wel heel wat fijn kijkmateriaal tussen zit ditmaal...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Einde in zicht voor Netflix-hit Ozark

Zo kunnen abonnees nog tot 10 april de films Love Actually, Billy Elliot of Shrek bekijken, daarna niet meer. Ook serieliefhebbers moeten het met een belangrijke titel minder doen. Het populaire Pretty Little Liars zal namelijk nog maar tot 23 april te zien zijn.

Gelukkig is er geen reden tot paniek, want het aanbod zal zich blijven vernieuwen. Wie echter niks van zijn gading vindt, kan altijd uitwijken naar Videoland. Momenteel zijn daar heel wat Videoland-originals te streamen: Meisje van Plezier en Mocro Maffia bijvoorbeeld.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

De quarantaine-kijktips van John van den Heuvel

Mocht je nog kijk-inspiratie zoeken, dan helpt Peter R. de Vries je een eind op weg.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!