Beeld © Temptation Island

Eerste koppel van Temptation Island keihard de fout in

08 april 2020 10:28

'Temptation Island' zit in een stroomversnelling en het gevaar ligt op de loer. Het vertrouwen van de koppels in hun partners is dan ook flink aan het wankelen. Als één van de mannen de verleiding niet meer kan weerstaan, zaait de gevreesde gong voor paniek en verwarring.

"Als er echt seksuele spanning is dan kun je dat niet tegenhouden"

Op de negende dag van het experiment wordt duidelijk dat de verleiding keihard heeft toegeslagen. Arda wordt namelijk niet alleen wakker, maar met verleidster Eline. De twee lieten de avond ervoor het feestgedruis links liggen om elkaar beter te leren kennen... op zijn slaapkamer. Volgens Arda is er echter niks gebeurd, behalve praten. Maar hij verbrak wél een regel van Elke: niet met een ander in bed. De gong gaat dan ook af in villa Minitel. Maar dat is slechts het begin...

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Spoiler: dit gebeurt er in de nieuwe Temptation-aflevering

"Ik hoop van niet, maar ik denk ergens dat het wel Arda is. Omdat hij altijd een stapje verder gaat", blikt Elke de volgende dag terug. “Ik weet dat het nog goed kan komen, zolang hij maar niet met iemand kust of met iemand in bed ligt. (…) Ik ben gewoon superbenieuwd naar zijn uitleg."

Arda is zich ondertussen van geen kwaad bewust en ziet zichzelf juist als sterke speler 'omdat hij de verleiding is aangegaan'. Maar langzaam maar zeker beginnen er ook gevoelens bij te komen en na een avondje feesten vertrekken de twee wéér samen richting de slaapkamer. Deze keer blijft het niet bij slapen. "Als er echt seksuele spanning is dan kun je dat niet tegenhouden", verklaart Arda. "Ik wou dat ik vrijgezel was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit koppel vervangt Gianni en Melissa in Temptation Island

Het is niet de eerste keer dat het finaal fout gaat in het programma. In Temptation Gossip deed Damian eerder al zijn verhaal:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!