Beeld © Temptation Island

Temptation-Karim verspreekt zich over relatie met Roshina

08 april 2020 13:40

'Temptation Island' is in volle gang en bij deelnemer Karim slaat de twijfel toe. Niet omdat hij iets gezien heeft wat hij niet had willen zien, maar omdat hij diep in zijn hart weet dat hij niet verder wil met Roshina. Hardop heeft hij dat nog niet uitgesproken, maar dan verspreekt hij zich…

"Roshina is verleden tijd aan het worden"

Als Karim in de villa aan de meiden vertelt over het moment dat hij en Roshina afscheid moesten nemen, noemt hij haar per ongeluk zijn ex. Hij probeert zichzelf nog te redden: “Dat heb ik gezegd, maar dat was helemaal niet zo bedoeld." Maar volgens de meiden is het zo klaar als een klontje. "Ik weet zeker dat Karim wel op zoek is naar iets anders nu in de villa. Roshina is verleden tijd aan het worden", stelt Cheyenne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spoiler: dit gebeurt er in de nieuwe Temptation-aflevering

Tijdens een van de feestjes in de villa was Karim ook al loslippig over hun relatie. "Mijn relatie is niet sterk, anders was ik niet hier”, zei hij toen. "Ik ben al drie jaar met haar samen en het gaat al twee jaar niet goed. Zij denkt echt dat ik een ander persoon ben. Zij denkt dat ik anders bij haar ben dan bij mijn vrienden. En daarom doe ik mee, om haar te laten zien dat ik gewoon mezelf ben." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Eerste koppel van Temptation Island keihard de fout in

Of Karim zijn Roshina trouw blijft? Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland. Krijg je geen genoeg? Check dan ook onze eigen serie Temptation Gossip, waarin koppels en verleiders hun verhaal doen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!