Beeld © SBS6/Talpa

Beide Steenrijk, Straatarm-gezinnen krijgen kritiek van kijkers

09 april 2020 12:22

De rijke Bianca en haar zoon Storm wisselen hun riante leventje in voor dat van stelletje Erik en Iris, die samen met hun dochter inwonen bij oma Betty. 'Steenrijk, Straatarm' wekt wel vaker reacties op Twitter op, maar ditmaal worden beide gezinnen niet gespaard op het medium.

"Doe dan gewoon niet mee"

Bianca en haar zoon Storm krijgen de wind van voren van de kijkers. De 'arrogante' houding van de zoon wordt niet gewaardeerd door de fans van Steenrijk, Straatarm. Het 'verwende gedrag' van Storm wordt hem niet in dank afgenomen. 'Ik zap weg', laat één kijker weten. Een ander vergelijkt zijn attitude met die van een 'overleden giraf.' 'Storm mag naar huis en er komt eindelijk een klein lachje op z'n zure gezicht. Doe dan gewoon niet mee,' schrijft iemand anders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afdingen in supermarkt in Steenrijk, Straatarm: 'Pure chantage'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers houden het niet droog bij emotionele Steenrijk, Straatarm

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Levensstijl gezin Steenrijk, Straatarm bekritiseerd door kijkers

Iris en Erik moeten het echter net zozeer ontgelden. De man des huizes is afgekeurd, maar zijn vrouw werkt parttime. Het valt de kijkers op dat er dus ruimte zou moeten zijn voor haar om extra uren te maken. 'Minder stress? Je zou meer kunnen gaan werken', reageert er eentje. 'Heeft mevrouw ook iets of moet ze fulltime de bank in de gaten houden dat die niet wegloopt?', vraagt een ander zich hardop af. 'Als je vent gewoon thuis is, kun je gewoon fulltime werken, hoor', aldus een derde kijker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Behulpzame buren in Steenrijk, Straatarm raakt kijker

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steenrijk, Straatarm-kandidaten stelen harten van kijkers

Gelukkig is er ook nog wat positiviteit te bespeuren. Abigail, de dochter van Iris en Erik, krijgt juist complimenten van de fans van Steenrijk, Straatarm. Zo wordt ze 'het zonnetje' van de aflevering genoemd. 'Wat een schatje', 'Leuk, lief meisje' en 'Zoet kind', zo klinkt het. Fijn, een beetje liefde in deze dagen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Predator’-zusjes uit Steenrijk, Straatarm willen eigen show

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftig verhaal in Steenrijk, Straatarm weet de kijker te raken

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers kunnen rijke zusjes in Steenrijk, Straatarm niet uitstaan

De aflevering van gisteren is hier terug te kijken.

Steenrijk, Straatarm brengt altijd veel teweeg. In de video hieronder zie je het schattige moment waarop één jongetje uit de show het geld ziet dat ze van het rijke gezin krijgen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!