Beeld © Linelle Deunk

Boerin Annemiek blijft met lege handen achter in BZV

12 april 2020 22:19

De spanning naar het grote keuzemoment stijgt in Boer Zoekt Vrouw, maar niet bij boerin Annemiek. Zij stuurde gisteravond allebei haar ‘mannen’ naar huis. Einde zoektocht naar de liefde voor deze boerin.

“Ik vertrek. Laten we het dan niet lastiger en onnodiger maken dan het is”

Eerst was er een pijnlijk gesprek tussen de nog overgebleven Jelte en Annemiek. Hij gaf toe nog niet echt gevoelens te hebben, en ook zijn boerin deed nogal een onthulling. ”Ik denk dat wij beiden tot de conclusie moeten komen dat we niet het gevoel hebben wat we zouden moeten hebben. En ik begin wel gevoelens voor Erik te krijgen.” Het kan maar duidelijk zijn. Waarop Jelte antwoordde: “Ik vertrek. Laten we het dan niet lastiger en onnodiger maken dan het is.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan en Rianne blikken terug op hun BzV-avontuur

Het lijkt er dus op dat Erik de gelukkige gaat worden en dat hij en Annemiek kans maken op een gelukkig lang leven op de boerderij. Maar daar maakt de boerin korte metten mee. In een ‘goed gesprek’ vertelt ze last man standing Erik dat ze wel gevoel voor hem heeft, maar toch niet verder wil met hem.” Ik vind jou heel leuk om je passie voor je bedrijf, maar dat is ook meteen heel moeilijk. Ondanks dat ik gevoelens begin te krijgen, het is niet haalbaar. Ik wil geen langeafstandsrelatie.” Erik lijkt het er mee eens, maar helemaal duidelijk wordt het niet.

“Ik had het wel een kans willen geven, maar ook wel zoiets van ja…..”

De Twitteraars waren het in ieder geval roerend met elkaar eens over deze spectaculaire ontknoping op de paardenboerderij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Steven reageert op vertrek uit programma en lieve reacties

Boerin Steffi kijkt nog altijd met weemoed terug op haar tijd in Boer zoekt Vrouw. 

Boerin Steffi kijkt met weemoed terug naar Boer zoekt Vrouw

05:23
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

BzV-kijkers zijn kritisch over schunnige Vera

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20.20 uur op NPO 1 en online.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!