Beeld © ANP

Dragon's Den weet kijkers enorm te verrassen

13 april 2020 14:06

Het heeft maar liefst tien jaar op zich laten wachten, maar 'Dragon's Den' is weer helemaal terug van weggeweest. Met Sander Schimmelpenninck (35) aan het roer maakte het ondernemersprogramma haar comeback. Dat was een grote hit bij de kijkers thuis.

"Erg leuk dat het weer op de buis is"

De tv-klassieker Dragon's Den is weer terug op de buis na een afwezigheid van tien jaar. Dit keer is Sander Schimmelpenninck de presentator van het ondernemersprogramma en zitten Nikkie Plessen, Michel Perridon, Shawn Harri, Won Yip en Pieter Schoen in de jury. In de show proberen de deelnemers het panel ervan te overtuigen om geld te investeren in hun onderneming of plan voor een bedrijf. Meer dan een miljoen mensen keken ernaar en ook op social media is men laaiend enthousiast. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Schimmelpenninck opvolger Jinek? 'Kletskoek'

De pitches voor een parfumsample-bedrijf, plantaardige maaltijdbom en elektrische loopbandfiets vielen in de smaak bij de kijkers. 'Ik ben fan', laat één liefhebber weten op Twitter. 'Ik hou ervan', aldus een ander. 'Ik was er vroeger al fan van. Erg leuk dat het weer op de buis is', laat er eentje weten.' Weer een ander 'kende het niet', maar 'wat is dit tof.' Ook de deelnemers weten de juiste snaar te raken. 'Toffe, diverse dragons', omschrijft één kijker de ondernemers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Schimmelpenninck snapt dat mensen hem arrogant vinden

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ophef om emancipatie-uitspraak Sander Schimmelpenninck

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Schimmelpenninck vraagt om geld

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Schimmelpenninck wil groot publiek

Dragon's Den is elke zondag te zien om 21.25 uur op NPO1 en hier terug te kijken. Nikkie Plessen is natuurlijk ook vaak te zien in RTL Boulevard, maar maakte ook haar opwachting in De TV Kantine. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!