Beeld © Videoland

MAFS Second Chance: onthulling Cemal zorgt voor bizarre wending

27 juli 2020 21:31

De zoektocht naar de liefde gaat door in ‘Married at First Sight Second Chance’, maar voor Maxime is het experiment uitgelopen op een domper vanjewelste. Cemal blijkt namelijk met heel andere intenties te zijn gekomen dan hij eerst deed blijken.

"Ik kom hier eigenlijk meer voor meer bekendheid"

Maxime heeft haar vriendinnen uitgenodigd om in het groepshuis een klein feestje te vieren en de sfeer zit er goed in. Terwijl Cemal zich bekommert om de cocktails, bespreekt Maxime haar gevoelens met een van haar vriendinnen. “Dat wordt niks. Heel fijn om naar te kijken, maar gewoon geen inhoud”, zegt Maxime. “Hij past niet helemaal bij je, nee”, beaamt haar vriendin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Chantal wil even niet aan mannen denken

Ook haar vriendinnen vertrouwen Cemal niet helemaal en besluiten hem voor het blok te zetten. “Ik wil even dat je serieus tegen me bent, waarom heb jij jezelf opgegeven?”, begint een van haar vriendinnen. “Ik vond haar een mooie uitstraling hebben”, legt Cemal uit. “Jij bent hier niet oprecht, je bent gewoon een fuck boy”, reageert de vriendin van Maxime. Vervolgens laat Cemal blijken dat hij haar ook wel ziet zitten. “Toen ik jou zag, veranderden de zaken.”

Haar vriendin Prescilla drukt Maxime dan ook op het hart om Cemal niet te kiezen. "Ik heb even buiten met hem gepraat en daarom vroeg ik ook waarom hij hier was. En hij zei: 'Ja, gewoon voor het plezier.'" Daarna doet ze nog een bijzondere onthulling. "Hij zei daarna ook: 'Ik kom hier eigenlijk meer voor meer bekendheid.' Ik zou hem echt wegsturen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Marcel lijkt de liefde te hebben gevonden

En dat doet Maxime dan ook. Hoewel we de confrontatie zelf niet op beeld te zien krijgen, is de toon van hun gesprek veelzeggend. “Optyfen nou”, horen we haar zeggen. Toch is Maxime niet beledigd, maar ze ziet wél in dat het tijd is voor Cemal om te vertrekken.

Married at First Sight Second Chance is elke maandag te zien bij Videoland.

Het liefdesavontuur van MAFS liep voor Henk en Chantal uit op een blamage, hoe dat zit zie je hieronder:

MAFS-Henk na Chantal nu wél gelukkig in de liefde

00:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!