Beeld © MTV

Kritiek van kijkers op gedrag Ex On The Beach-deelnemers

14 april 2020 13:45

De komst van Lakeisha in ‘Ex On The Beach’ heeft een hoop teweeggebracht. Niet alleen bij haar ex-vriendje Levi en diens nieuwe vlam Julie, maar ook bij de kijkers van het veelbesproken programma. De manier waarop Lakeisha door de groep werd ontvangen kwam de andere deelnemers op social media op een stortvloed aan commentaar te staan.

"Ik vind het echt best heftig"

Levi heeft meteen vanaf de eerste dag van zijn verblijf op het resort al een oogje op de flamboyante Julie. En dat lijkt wederzijds te zijn, maar hun opbloeiende liefde wordt bruut verstoord door de komst van Levi’s ex Lakeisha.

Levi zit niet op Lakeisha's komst te wachten en maakt haar dan ook duidelijk dat hij geen heil ziet in een vervolg van hun relatie. De 'tablet of terror' besluit Lakeisha echter een handje te helpen en zodoende moet Levi alsnog op date met zijn ex. Ook geeft de beruchte tablet Lakeisha de mogelijkheid om de slaapkamer van Julie in te pikken, zodat zij met Levi in één bed kan slapen. Ondanks een verzoek van Levi om dit niet te doen, besluit Lakeisha hier toch gebruik van te maken en Julie de kamer uit te sturen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

EOTB-Yasmine en Love Island-Martin gaan samenwonen

Levi, Julie en de andere bewoners van de villa zijn duidelijk not amused met de keuze van Lakeisha om alsnog werk van Levi te maken. Ze besluiten voor Julie op te komen en Levi’s ex-liefje volledig te negeren. Bij het avondmaal wordt zelfs de stoel van Lakeisha weggehaald, waardoor ze genoodzaakt is om staand te eten.

Dat gedrag komt de bewoners op een hoop commentaar te staan. Veel kijkers zijn van mening dat de manier waarop Lakeisha behandeld wordt door de groep niet door de beugel kan. “Kansloos en zielig hoe jij je gedraagt tegenover je ex. Je bent fake en hebt je ware aard laten zien” en “Wat een trieste gast ben jij. Je moeder zal zich schamen voor je” zijn slechts twee van de vele reacties aan het adres van Levi.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

EOTB-Yasmine: 'Ik word gepest op social media'

In de aftertalk van Ex On The Beach confronteert presentator Koen Kardashian Julie met het pesten van Lakeisha. De Vlaamse vamp schrikt behoorlijk bij het zien van de beelden. Ze kan niet begrijpen waarom ze zich tijdens de opnames zo heeft laten gaan. “Levi zei: 'Je moet je niet laten kennen.' Ik denk dat ik daardoor zo ben gaan doen. Als ik het nu zo terugzie, vind ik het wel erg voor Lakeisha. Ik vind het echt best heftig.”

Benieuwd hoe het afloopt tussen Lakeisha, Julie en Levi? Je ziet het zondag in een nieuwe aflevering van Ex On the Beach bij MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!