Beeld © RTL

Temptation-Elke legt uit: zo zit het tussen haar, Arda en Eline

14 april 2020 16:57

De liefdesdriehoek tussen Arda, Elke en Eline wordt met de dag ingewikkelder. Hoewel we allemaal hebben kunnen zien hoe Arda en verleidster Eline de volgende stap hebben genomen in 'Temptation Island', blijft Arda's vriendin Elke hen verdedigen.

"Eline en ik hebben ook een heel goed en serieus gesprek gehad"

Op Instagram vraagt een volger zich hardop af waarom Elke de foto's van Eline blijft liken. Elke heeft namelijk inmiddels, net als de rest van Nederland, kunnen zien hoe haar Arda keihard vreemd ging met verleidster Eline. 'Er is in de tussentijd veel gebeurd en Eline en ik hebben ook een heel goed en serieus gesprek gehad', doet de Temptation-ster nu een boekje open. 'Dat in combinatie met dat ik iemand ben die niemand wil haten of verafschuwen leidt ertoe dat Eline en ik oké zijn met elkaar.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roshina doet boekje open over telefoon-gate Temptation Island

Om het allemaal nóg ingewikkelder te maken, volgt Eline op haar beurt Arda níet meer op Instagram. En dat zou weleens te maken kunnen hebben met verleidster Amber. Hoewel de twee niet samen op de foto staan, zijn er bewijzen zat te vinden dat het dik aan is tussen hen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gianni klapt uit de school over Temptation Island

Het is sowieso een opzienbarend seizoen, want Gianni en Melissa moesten het programma voortijdig verlaten. Het is niet de eerste keer dat dat gebeurt. Kijk maar eens de video hieronder:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!