Beeld © Temptation Island

'Dit koppel was al vóór Temptation Island uit elkaar'

14 april 2020 18:23

Eerder deed 'Temptation Island'-deelneemster Simone al een boekje open over haar tijd in de villa - die haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Nu wordt ze door de kijkers van het programma óók nog eens beschuldigd van het feit dat ze enkel zou hebben meegedaan voor de roem. Haar partner Zach reageert nu op alle commotie.

"Ik ben geen acteur en ik krijg niet betaald"

Nadat de Limburgse Gianni en Melissa verplicht hun koffers moesten pakken, bleef het niet lang rustig in de villa’s. Een nieuw koppel verscheen al snel ten tonele: Zach en Simone. Hoewel het stel ervan overtuigd is elkaars zielsverwant te zijn en zelfs een kinderwens heeft, heeft Zach maar een paar uur nodig voordat hij op de verleidsters duikt. Ook Simone lijkt te genieten van het mannelijk schoon in de villa. Veel kijkers twijfelen dan ook aan de oprechtheid van het koppel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Elke legt uit: zo zit het tussen haar, Arda en Eline

Volgens Zach klopt daar niets van, zo laat hij weten op Instagram. Als een fan hem vraagt waarom iedereen beweert dat hun relatie slechts een act is, reageert hij met: 'Ik denk omdat we allebei gewoon sneller uit onze schulp kruipen (…) ik ben geen acteur en ik krijg niet betaald.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gianni klapt uit de school over Temptation Island

Ook Temptation-koningin Michella Kox heeft inmiddels een duit in het zakje gedaan. Volgens haar is het stel al lang en breed uit elkaar. 'Ik ken Zach heel erg goed, maar hij en zijn vriendin waren een tijd al uit elkaar voordat ze als koppel meededen', weet ze via een insider. 'Ze zijn weer samen gegaan voor de opnames. Zach was weer single en wilde in de zomer met zo veel mogelijk meisjes naar bed gaan.' Opvallend: de post is inmiddels alweer verwijderd...

Het zou niet de eerste keer zijn dat een koppel een geheim heeft. Vorig seizoen moesten Channah en Quentin de relatietest vroegtijdig verlaten omdat Channah in verwachting was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Simone vond deelname 'niet leuk'

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!