Beeld © MTV

Levi geeft duidelijkheid over rel Lakeisha in Ex on the Beach

14 april 2020 20:43

De tweede aflevering van 'Ex on the Beach' heeft voor heel wat ophef gezorgd. De manier waarop nieuwkomer Lakeisha door de groep werd ontvangen, leverde flink wat kritiek op. Haar ex Levi reageert nu op Instagram op alle commotie.

"Ze wil drama. En nu zien jullie drama, is het ook niet goed"

Lakeisha is niet bepaald met open armen ontvangen door de groep. Als ze haar zinnen zet op haar ex, die het op dat moment gezellig heeft met Julie, besluiten de andere kandidaten te doen alsof ze lucht is. En daar blijft het niet bij. Zo wordt er tijdens het avondeten zelfs een stoel weggehaald zodat Lakeisha staand moet eten, tot afschuw van veel kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kritiek van kijkers op gedrag Ex On The Beach-deelnemers

'Lakeisha kreeg een extra power, het is haar goed recht om die te gebruiken of niet', schrijft Levi nu. De EOTB-hunk geeft aan haar nog te hebben gewaarschuwd voor alle drama. 'Blijkbaar vond ze het leuk om met drama de villa binnen te komen, en Julie uit haar kamer te zetten. Nou, denk je echt dat ik dan in die kamer blijf? Je zet mij er automatisch ook uit. Ik heb je 1000 keer gezegd: kom rustig die villa binnen. Maar nee, ze wil drama. En nu zien jullie drama, is het ook niet goed.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangespoelde ex zorgt direct voor drama in Ex On The Beach

Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!