Beeld © Temptation Island

Eerste joker ingezet tijdens kampvuur Temptation Island

15 april 2020 07:18

Het is dag tien van 'Temptation Island'. Dat lijkt kort, maar voor de koppels is het al een zware beproeving. Niet iedereen gelooft nog in een goede afloop en dat wordt duidelijk tijdens het kampvuur.

"Als je nu al iets voor mij te verbergen hebt"

Na een verleidingsspel dat al dagen duurt, heeft Eline eindelijk haar prooi te pakken. Om vervolgens te 'knuffelen zonder kleren', zoals ze haar nacht met Arda omschrijft. "Er is iets gebeurd waar ik zeker niet fier op ben", blikt Arda de volgende morgen terug. Toch trekt Eline bij hem in. De Temptation-hunk heeft zelfs al gevoelens voor de verleidster, waardoor hij twijfelt aan zijn relatie met Elke. "Ik ben nog altijd dezelfde Arda als gisteren, maar misschien iets gelukkiger."

Zach gaf zich op zijn beurt over aan verleidster Romee en dat zorgt ervoor dat de gong bij de dames afgaat. Voorbereid op het ergste vertrekken ze dan ook naar het kampvuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Megan van Temptation Island herken je haast niet terug

Roshina is als eerste aan de beurt en haar beelden zorgen voor een lach op haar gezicht. "Dat was echt een opluchting na vorige week", vertelt ze blij. Maar dan krijgt ze nóg een fragment te zien, waarin Karim haar zijn ex noemt. "Ik wil me niet gek laten maken. Ik wil gewoon sterk zijn." Ook Angela heeft niks te vrezen, in tegenstelling tot Simone. Die krijgt namelijk helemáál geen beelden te zien, omdat Zach zijn joker gebruikt heeft. "Ik wil het zelf kunnen uitleggen, waar ze bij is", is Zach zijn verklaring.

Simone is vooral in de war door de joker: "Dat had ik niet verwacht bij het eerste kampvuur (…) Ik ben benieuwd wat hij mij uit te leggen heeft. Als je nu al iets voor mij te verbergen hebt, tijdens het eerste kampvuur…."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Simone vond deelname 'niet leuk'

Niet alleen bij Simone laat het kampvuur de nodige ravage achter, ook Elke krijgt er flink van langs. "Ik houd mijn hart vast', gooit ze in de groep na haar eerste beelden. En dan moet het ergste nog komen… de beelden in bed. Elke is er helemaal stil van terwijl de andere meiden haar proberen te troosten. "Ik weet het niet… het gaat niet. Ik wil naar huis, het is klaar. Het heeft geen nut meer dat ik hier ben."

Het bedrog van Arda is extra pijnlijk, omdat er trouwplannen waren. Pommeline en Fabrizio zaten vorig seizoen in hetzelfde schuitje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Elke legt uit: zo zit het tussen haar, Arda en Eline

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!