Beeld © Videoland

Populaire Videoland-serie Like Monica stopt na vier afleveringen

15 april 2020 14:30

Slecht nieuws voor Monica Geuze en haar fans. Er is namelijk door het coronavirus een vroegtijdig einde gekomen aan de Videoland-serie Like Monica, zo maakt de 25-jarige influencer zelf bekend.

"Wegens het coronavirus liggen de opnames helaas stil"

Op dit moment zijn er vier afleveringen te zien van de goed ontvangen realityreeks, maar dankzij het Covid-19 virus blijft het daar voorlopig ook bij. Monica heeft het nieuws zelf naar buiten gebracht via het Instagramkanaal van Videoland. In de stories houdt Monica een Q&A en een van de vragen is welke aflevering de laatste zal zijn en daarop deelt ze slecht nieuws. 'Dat is helaas de aflevering die vandaag online gekomen is, namelijk aflevering vier.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze en Lars Veldwijk begraven de strijdbijl

In een volgende post schrijft ze: ‘Helaas was dit voorlopig even de laatste. Wegens het coronavirus liggen de opnames helaas stil.' Het is heel goed mogelijk dat de opnames wel weer worden vervolgd zodra dit weer kan en mag.

In de laatste aflevering van Like Monica was al te zien hoe Monica kijkt naar de live toespraak van Minister-President Mark Rutte op 16 maart. Monica belt met haar vriendin Danique al dat ze alles moet cancelen en daar horen dus ook de opnames van Like Monica bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica: 'Ik denk dat Lars hoop had dat het goed zou komen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!