Beeld © Linelle Deunk

Traditionele BzV-reünie ziet er dit jaar heel anders uit

16 april 2020 11:39

Nu het liefdesavontuur van de huidige lichting boeren op zijn einde loopt, is het bijna tijd om terug te blikken op alle ‘vurige’ romances van dit seizoen 'BzV'. Onlangs werd de jaarlijkse reünie-aflevering opgenomen, maar door het coronavirus zal deze er anders dan gebruikelijk uit komen te zien.

KRO-NCRV laat weten dat alle boeren wel gewoon aan bod komen tijdens de uitzending, maar dat ze apart van elkaar zullen verschijnen. De makers zijn ook gebonden aan de vergaande coronamaatregelen die door het RIVM zijn opgesteld en moeten daarom ook ruim anderhalve meter afstand houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelte uit Boer zoekt Vrouw reageert op bewogen logeerpartij

Presentatrice Yvon Jaspers zal met alle boeren en hun eventuele partners in gesprek gaan, maar van een gezellig samenzijn is geen sprake dit jaar. Niet alleen Annemiek, Jan, Geert Jan, Geert en Bastiaan zullen aan bod komen, maar ook de andere vijf boeren - wiens avontuur online verder ging - passeren de revue.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe beelden Boer zoekt Vrouw missen vleugje romantiek

De laatste reguliere uitzending van Boer zoekt Vrouw is op 3 mei te zien en de reünie-uitzending volgt een week later.

Op dit moment spat de liefde tussen de boeren en mogelijke partners er nog niet bepaald af. Hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!