Saved By The Bell Beeld © Getty Images

Dit zijn de eerste beelden van de Saved by the Bell-reboot

16 april 2020 16:02

Zack Morris, Kelly Kapowski en A.C. Slater, wie kent ze niet? Nou ja: mensen onder de twintig. Binnenkort kan de jongste generatie echter ook genieten van de avonturen van de scholieren op Bayside High. Er is een heuse reboot in de maak van 90s-hitserie 'Saved by the Bell' en de eerste trailer belooft veel goeds.

De jeugdserie was een groot succes begin jaren 90 en kreeg nog twee spin-offs waarin een groot deel van de originele cast niet meer te zien was. Alleen de sullige Screech, gespeeld door Dustin Diamond, deed tot het einde in 2000 mee. Tegenwoordig zitten de jongeren uit de originele serie zelf niet meer op school, maar ze maken nog steeds van alles mee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zack Morris' ook verrast door reboot Saved By The Bell

In de nieuwe Saved by the Bell is Slater werkzaam op de middelbare school als gymleraar en hij herinnert zich nog heel wat moeders van zijn leerlingen uit hún jonge jaren. Zack Morris is inmiddels een Californische gouverneur, die - zoals het Zack Morris betaamt - in de problemen is gekomen omdat hij te veel middelbare scholen met weinig geld heeft gesloten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

90’s-hunk ‘Zack Morris’ keert terug in Saved By The Bell

De nieuwe reeks zou later dit jaar te zien moeten zijn; wanneer precies is nog de vraag.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!