Beeld © SBS6/Talpa

Radeloze Hagar staat doodsangsten uit in Gestalkt

17 april 2020 10:49

De aflevering van het programma ‘Gestalkt’ waarin de 30-jarige Hagar vertelt over haar gewelddadige ex Jeremy heeft voor een hoop ophef gezorgd op social media. Met name het gooien van een molotovcocktail door Jeremy zorgt bij de kijkers voor verontwaardigde reacties.

"Wat een zieke kerel”

Hagar gaat al jarenlang gebukt onder de mishandelingen van Jeremy. Ze wordt tijdens hun relatie meerdere keren bont en blauw door hem geslagen. Wanneer ze ontdekt zwanger te zijn van hun derde kindje is de maat vol voor Hagar. Ze besluit om haar biezen te pakken en hun huis te verlaten.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftig: Mascha van Beautygloss gestalkt

In de jaren daarna ontpopt Jeremy zich tot een ware stalker. Zo stuurt hij haar talloze mails en WhatsAppjes met doodsbedreigingen. Ook zet hij naaktfilmpjes van zijn ex-liefje online. Jeremy gaat zelfs zo ver dat hij de video’s ook per cd-rom verstuurd naar de buren van Hagar. Ook zij zijn vanaf dat moment niet langer veilig voor de grillen van Jeremy. Zo steekt hij de auto van de 80-jarige buurvrouw in de fik, omdat zij Hagar te vaak te hulp zou zijn geschoten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modemeisje Maria Tailor werd ruim een jaar gestalkt

De bedreigingen aan het adres van Hagar gaan ondertussen steeds verder. Zo wordt haar nieuwe vriend belaagd met een honkbalknuppel en dreigt hij zelfs het zoontje van Hagar iets aan te doen. Ook de woning van Hagar en haar nieuwe vriend is niet langer een veilige haven: zo wordt de schuur in brand gestoken en probeert Jeremy om een molotovcocktail bij hen naar binnen te gooien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia Geersen nog dagelijks gestalkt door ex

Vooral het gooien van de molotovcocktail zorgt voor een hoop reacties op social media. 'Die cocktail had in zijn hand moeten ontploffen, wat een zieke kerel' en 'Hoe ver kan je gaan om te stalken? Dan zit er echt een steekje los, zijn slechts twee van de vele reacties die binnenstromen op de Instagram van SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laura de Bilde jarenlang gestalkt

Ook presentator Thijs Zeeman vindt dat Jeremy veel te ver is gegaan en besluit om in te grijpen. Hij confronteert Jeremy met zijn daden, maar de woorden van Thijs lijken weinig indruk te maken op hem. Toch houdt de ex-vriend van Hagar zich sindsdien gedeisd. Zou Hagar dan nu eindelijk rust hebben? Gestalkt is er iedere donderdag om 20.30 bij SBS 6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!