Beeld © RTL

8-jarige Joëlla steelt de harten van The Voice Kids-kijkers

17 april 2020 21:26

Het is een spannende strijd aan het worden in ‘The Voice Kids’, maar ook deze keer worden er snoeiharde keuzes gemaakt. Niet iedereen kan namelijk doorgaan, maar sommige kandidaten laten een onuitwisbare indruk achter.

"Ik wil je gewoon meenemen"

Zo ook Joëlla. Als achtjarige uit het kamp van Marco Borsato moet zij het opnemen tegen Ceder en Beau. Samen zingen ze het nummer Hoe van Miss Montreal en Nielson en de voorbereidingen zorgen voor flink wat zenuwen bij het drietal. Zo noemt Joëlla het ‘moeilijk’ om tegen een jongen te strijden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ceder (11) blaast The Voice Kids-jury omver tijdens haar auditie

Uiteindelijk mogen ze dan toch het podium op en weten ze met succes het publiek voor zich te winnen. Marco heeft ze enkele adviezen op hun hart gedrukt; lach en denk aan mensen van wie je houdt. En dat lijkt te lukken. Anouk is na afloop dan ook enthousiast over het optreden en strooit met complimenten. “Echt heel bijzonder gedaan.” Ook over Joëlla is ze lyrisch. “Ik wil je gewoon meenemen. Jullie zijn zo goed.” Als Joëlla dan ook de tijd neemt om haar te bedanken, heeft ze de lachers op de hand.

Helaas moeten er mensen afvallen en in dit geval twee. Marco neemt namelijk alleen Beau mee naar de sing-off en moet dus afscheid nemen van Ceder en Joëlla. Maar als de tranen zijn gedroogd beloven ze plechtig dat de kijker nog niet van ze af is. “Als ik ben doorontwikkeld dan laat ik ze een poepje ruiken”, zo verklaart Joëlla.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH-Sophia kreeg even 'kortsluiting' na overwinning

The Voice Kids is elke vrijdagavond te zien om 20:00 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!