Bizar afscheid bij Boer zoekt Vrouw

19 april 2020 22:27

Yvon Jaspers heeft na de verrassende ontknoping van vorige week in Neerlands populairste dating-show Boer Zoekt vrouw, alsnog een poging gedaan om boerin Annemiek en Erik bij elkaar te krijgen. Maar helaas, het mocht niet zo zijn…

Het leek even een happy end, aangezien Annemiek en Erik een soort van verliefd leken, maar zij durven uiteindelijk toch niet voor elkaar te gaan. Zo blijkt uit het pijnlijke gesprek wat de twee samen voeren. Zo legt Annemiek aan Erik uit: “Ik ben een kind van gescheiden ouders, je kunt niet alles voor iemand opgeven. En deze boerderij is alles wat ik heb.”

Vorige week leek het er al op dat Erik de boerderij zou gaan verlaten, maar Yvon Jaspers wilde toch nog proberen om de situatie te redden. "Ga je naar huis? Wat is er gebeurd?" Erik antwoordde dat Annemiek en hij tot de conclusies waren gekomen dat de afstand tussen Drenthe en Gelderland te groot was en dat ze allebei hun werk niet op willen geven.

"Ik denk dat dit voor ons allebei beter is”

Annemiek vertelt in de aflevering dat ze het simpelweg echt niet zitten met Erik, ondanks haar verliefde gevoel voor hem: “Ik heb vaker in deze situatie gezeten, en dan ben je drie maanden verliefd en dan bouw je iets op… en dan gaat het toch weer mis. Maar dat is niet wat ik wil. Ik denk dat dit voor ons allebei beter is.”

Paardenhouder Erik heeft uiteindelijk geëmotioneerd de boerderij van de Drentse Annemiek verlaten. Kort daarvoor sprak Yvon Jaspers nog met hem.  “Maar hoelang heb je erover gesproken”, vroeg Yvon. “Een half uurtje geleden pas voor het eerst, in een week tijd”, meldde Erik. Op dat moment stuurde de presentatrice de Gelderse paardenhouder terug naar Annemiek.

“Wij hebben toch allebei aangegeven dat er iets is, waarom vechten we er dan niet voor?”, vraagt Erik. “Ik denk dat Yvon het toch wat anders ziet”, zegt Annemiek, die geëmotioneerd raakt. “Ik vind het heel erg om je naar huis te sturen, maar we kunnen niet alles opgeven. En ik wil deze boerderij niet opgeven. We kunnen wel concluderen dat we niet zo handig zijn”, zegt Annemiek in tranen. “Het is niet anders.”

Het is niet makkelijk voor Erik, en zeer geëmotioneerd verlaat hij alsnog de boerderij van zijn bijna geliefde. Annemiek probeert vooral haar schouders er weer onder te zetten: “Ik ga gewoon weer koeien melken.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!