Beeld © Videoland

Marcel uit MAFS stelt dames teleur met zijn keuze

20 april 2020 16:52

In 'Married at First Sight: Second Chance' is onder andere Marcel op zoek naar de liefde van zijn leven. De Groningse man staat voor een lastig keuzemoment. Hij moet drie van 'zijn' zes dames wegsturen. En zijn keuze valt niet bij iedereen in goede aarde.

"Hij wil zijn eigen gezicht redden"

De dames die Marcel wegstuurt zijn Jeannelie, Ciska en Bianca. Direct na zijn bekendmaking zegt Jeannelie meteen wat ze ervan vindt. "Wat me verbaast is dat hij kiest voor een amoureus avontuur met Trudi terwijl het eigenlijk duidelijk was dat ze maatjes zouden zijn, van beide kanten", zegt ze stellig.

"Ik heb daar zeer goed over nagedacht", is alles wat Marcel vervolgens uit kan brengen. Richelle, die wél mag blijven, springt voor hem in de bres. "Ik ga er vanuit dat het een weloverwogen keuze is", zegt ze tegen de andere vrouwen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-Marcel lijkt de liefde te hebben gevonden

Even later geven zowel Ciska als Jeannelie aan dat ze denken dat de keuze van Marcel is beïnvloed. Eerder vroeg hij alle vrouwen namelijk of ze het met hem zagen zitten, ja of nee. Hij lijkt nu degene die hebben gezegd dat het meer op een vriendschap lijkt, weg te hebben gestuurd. "Hij heeft toch een veilige keuze heeft genomen. Ik vind het ook niet erg", vertelt Ciska.

Jeannelie is wat verbitterder. "Het komt op mij over als een keuze die is gebaseerd op dat hij zijn eigen gezicht wil redden. Ik kan zijn redenatie niet volgen", legt ze uit. Vervolgens is ze bikkelhard over Marcel. Jeannelie is helemaal klaar met hem. "Ik heb zelf twee kinderen. Ik hoef er geen derde kind bij."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

MAFS Second Chance: onthulling Cemal zorgt voor bizarre wending

Marcel heeft nu nog drie vrouwen met wie hij op date gaat: Sherilee, Richelle en Trudi. Daar heeft de Groninger ontzettend veel zin in. "Ik wil hen graag beter leren kennen", zegt hij glunderend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!