Beeld © NPO/KRO-NCRV

Kijkers Spoorloos geraakt door 'indrukwekkendste aflevering ooit'

21 april 2020 11:46

Het populaire en aangrijpende programma ‘Spoorloos’ heeft de kijker in de aflevering van gisteren tot tranen weten te roeren. Op Twitter raakte men er niet over uitgepraat en dat heeft alles te maken met een bizarre plottwist.

In de betreffende aflevering volgen we Rodrigo en zijn zus Natasha. Ze zijn respectievelijk vier en één jaar oud als ze in Brazilië op straat leven, samen met hun oudere zus Daniela. Als Rodrigo en Natasha in een weeshuis belanden, vlucht Daniela en laat de twee achter. Broer en zus worden uiteindelijk geadopteerd en komen in Friesland te wonen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers onder de indruk van ontroerende aflevering Spoorloos

Inmiddels is Rodrigo 28 en Natasha 24 en willen ze niks liever dan hun biologische moeder en zus vinden. Maar eenmaal aangekomen in hun geboorteland blijken ze meer familie te hebben dan gedacht. In totaal blijkt hun moeder negen kinderen te hebben, allemaal van verschillende vaders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spoorloos blikt terug in 600ste aflevering

Het tweetal ontmoet zo hun (half)broertje Leonard en diens vader, maar zus Daniele blijkt in de gevangenis te zitten. Broer en zus willen dolgraag hun moeder ontmoeten, maar dat blijkt niet meer te kunnen. Moeder Rosangela blijkt namelijk kort voor de zoektocht te zijn overleden na een heftig ongeluk.

Hoewel ze hun biologische moeder nooit zullen ontmoeten, krijgen ze na een DNA-test bijzonder nieuws te horen. Jose, de vader van Leonard, blijkt namelijk ook de vader van Rodrigo te zijn.

Het weerzien en de bijzondere twist zorgen voor geëmotioneerde reacties bij de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derk Bolt: ontvoering was een levensles

De hele aflevering van Spoorloos kun je hier terugkijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!