Beeld © MTV/Videoland

Dit is een teken dat dekhengst Harrie terugkeert in EOTB

22 april 2020 13:19

Ondanks dat het All Stars-seizoen er allang opzit, keren een hoop bekenden terug in de nieuwste afleveringen van 'Ex On The Beach'. Met de komst van Tessa lijkt het hek van de dam. Keert dekhengst Harrie ook terug?

In seizoen zes komt de blondine de villa opschudden als ex van Dennis. Maar door haar komst kan het ook zomaar zijn dat er nóg een blik bekenden wordt opengetrokken. Tessa heeft een verleden met Harrie, Elias en Sylvester. En hoewel de dekhengst vorig jaar nog een relatie had, is de kans nog altijd aanwezig dat hij zijn rentree in de villa maakt en de villa op zijn grondvesten doet schudden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Playboy Dennis krijgt schrik van zijn leven in EOTB

De sexy singles zitten nog maar net in hun villa, maar schoppen al de nodige drama. Ex Lakeisha werd de eerste dagen gepest (daar had ex Levi trouwens nog iets over te zeggen) en playboy Dennis komt om in de dames, eh... keuzes. Een aangespoelde Harrie zou het seizoen compleet maken.

Op de vraag of Harrie inderdaad terugkeert, ontvangt RTL Boulevard een 'hier kunnen we nog geen uitspraken over doen'-antwoord. Met andere woorden: blijf kijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huh? EOTB-Laurence deed in dít seizoen ook al mee

Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!