Screenshot uit promo Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV

Het is zover: de eerste kus in dit seizoen van Boer zoekt Vrouw

23 april 2020 13:41

Nu Vera haar biezen heeft gepakt en Angela als enige is overgebleven, kan de romantiek tussen boer Geert en zijn vrouw echt opbloeien. In nieuwe beelden van 'Boer zoekt Vrouw' van aanstaande zondag is te zien hoe de twee zelfs al gezoend hebben.

"Wel braaf apart geslapen vannacht"

In de laatste aflevering van BzV was te zien hoe Vera haar koffers pakte. Zij vindt Geert een hele leuke man, maar denkt niet dat er ooit een romantische relatie tussen hen zal opbloeien. Angela daarentegen wel. Nadat Vera naar huis ging, ontmoette zij meteen alle vrienden van Geert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó ‘onoverbrugbaar’ is de afstand tussen Annemiek en Erik

In de promo voor volgende week vertelt ze: "Ik voel me supergoed. Er is wel andere spanning als de rest van de week, want je bent met zijn tweeën over. Gisteren al zijn vrienden ontmoet - wat heel leuk klikte." Nu kunnen de twee echt uitzoeken hoe het tussen hen gaat. Er lijkt al iets op te bloeien. "Wel braaf apart geslapen vannacht, maar we hebben wel gisteravond even gezoend." Tijdens de citytrip zullen de twee een hotelkamer delen, dus oef, dat belooft wat...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Steffi deelt haar visie op BzV-Annemiek en Erik

Vera is na haar deelname aan het programma ook niet bij de pakken neer gaan zitten. Zij verklapte deze week op Radio 2 dat zij ook alweer aan de man is. "Die man met dat boerenverstand die ik zocht, daar ben ik mee aan het daten. Hij heet Arjan", legde Vera uit. "Maar we doen het rustig aan. Dat is moeilijk voor mij, maar dat moet echt." 

De deelneemster van BzV kreeg heel wat kritiek; kijkers vonden haar schunnig en te flirterig. Ook daar reageerde ze op.

Boer zoekt Vrouw zie je zondag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!