Beeld © ANP

Thuisonderwijs: Jan Smit helpt zijn zoontje met rekensommen

23 april 2020 13:59

Door het coronavirus moet menig ouder zijn of haar kind(eren) niet alleen opvoeden, maar ook lesgeven. Dat geldt ook voor Jan Smit (34). En wat blijkt? Het onderwijzen gaat hem prima af.

"De rekensommen van groep drie begrijp ik prima"

Op zijn Instagram-account deelt Jan een foto waar hij samen met zijn zoontje Senn op staat, die inmiddels alweer in groep drie zit. Ze zijn daar samen Senns rekensommen aan het doen. 'Vroeger was wiskunde niet mijn sterkste vak', schrijft Jan bij de foto. Gelukkig zijn de sommetjes uit groep drie niet te hoog gegrepen. 'Die begrijp ik prima', grapt Jan.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jan Smit vertelt openhartig over burn-out: 'Was helemaal kapot'

Onder de foto reageren veel volgers op het aandoenlijke kiekje van Jan. 'Wat fijn dat je nu tijd hebt voor je kinderen', reageert iemand. Een ander: 'Geweldig om je zo te zien.' Eén fan waarschuwt Jan nog voor het oplopende niveau van de rekensommen. 'Wacht maar tot groep zeven of acht', zegt diegene.

Onlangs werd bekend dat Jan een appartement in Monnickendam had gehuurd, waarin hij verbleef als de drukte van zijn gezin hem te veel werd. Dit vanwege de burn-out waar Jan mee kampt. Om die reden bracht hij een tijdje door in een Spaanse kliniek.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jan Smit vertelt voor het eerst hoe het nu écht met hem gaat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!