Beeld © SBS/Mr. Frank Visser

Drastisch besluit over Harry de haan in Mr. Frank Visser

24 april 2020 08:22

Er kraaide geen haan naar in de buurt, maar voor Heidi en Robert was het pure ellende dat gekukeleku van Harry in de ochtenden. In 'Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?' gaat Viktor Brand (49) bij ze op bezoek om te kijken of hun probleem nu wél was opgelost.

"Misschien is 'ie wel dood"

Harry de haan veroorzaakte slapeloze dagen voor Heidi en Robert. Ze werken beiden 's nachts, waardoor het wel heel vervelend was dat de haan hen wakker kukelde. Het gevogelte mocht van buurman Sjaak om 9 uur 's ochtends zijn hok uit en zorgde op die manier voor slapeloosheid bij zijn buren. Dit zat Heidi en Robert niet lekker en zij schakelden Mr. Frank Visser in. Tot hun grote teleurstelling was zijn uitspraak niet naar wens en mocht Harry gewoon zijn leven leiden zoals baasje Sjaak dat wilde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Parkietenrel' in Mr. Frank Visser eindigt met fikse bedreigingen

Viktor bezocht de twee nog eens om te zien hoe het met ze ging. "Misschien is 'ie wel dood", stelt Heidi wanneer de presentator op bezoek komt. Ze hebben geen last meer van Harry nu ze zijn verhuisd. Inmiddels wonen ze in een heel rustige buurt. "Hemels", omschrijft Robert hun nachtrust nu. "Bizar", vindt Sjaak van hun drastische besluit om huis en haard achter te laten vanwege de haan. Het stel wilde namelijk per se het raam openhouden als ze sliepen, maar volgens Mr. Frank Visser konden ze Harry niet verbieden om te kraaien. En dus besloten ze te vertrekken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Burenruzie uit Frank Visser-programma ontaardt in schietpartij

De haan is zo berucht geworden, dat de nieuwe buren van Sjaak gelijk op de hoogte waren gesteld van de burenruzie. Zij hebben er geen last van en dus kan Harry rustig zijn voer pikken en kraaien wat 'ie wil overdag. De heftige beslissing van Heidi en Robert maakte behoorlijk wat los bij de kijkers van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers geschokt door grofgebekte Piet in Mr. Frank Visser

Je ziet hier de aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terug. In de video hieronder vertellen Frank en Viktor over het nieuwe seizoen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!