Beeld © ANP

Bridget snoert de mond: 'Uiteraard kom ik terug bij Boulevard'

25 april 2020 12:10

Ondanks de turbulente tijden die ze achter de rug heeft, gaat het goed met Bridget Maasland (45). Desondanks vinden veel mensen het opmerkelijk dat de presentatrice sinds de breuk met André Hazes (26), amper op televisie is geweest. Daar is een goede verklaring voor, zo legt ze uit in 'Beau Blijft Binnen'.

"Ruben, Marieke en ik zitten even thuis als presentator"

Nu Bridget vooral thuis zit, heeft ze eindelijk weer een beetje tijd om tot rust te komen - tussen al het ingewikkeld schoolwerk van haar zoontje Mees door dan. Al kriebelt het wel weer om te gaan werken. Als Beau aan haar vraagt of ze binnenkort weer terug op tv komt vertelt de voormalig TMF-babe dat er geen twijfel over mogelijk is dat ze binnenkort weer achter de desk van RTL Boulevard staat, maar dat het momenteel even niet mogelijk is vanwege de coronamaatregelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland doet aparte uitspraak over ex Johnny de Mol

"Er zijn door de coronacrisis nu twee vaste teams waar ze mee werken, waarin iedereen gezond is. Eén team voor het weekend en één team voor doordeweeks. Dus Ruben, Marieke en ik zitten even thuis als presentator", aldus Bridget.

Het liefdesleven van Bridget is de laatste maanden veel besproken in de media, maar inmiddels focust ze zich liever op de toekomst.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bridget Maasland geeft een tour van haar huis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!