Beeld © Linelle Deunk / KRO-NCRV

Dikke tranen bij keuze-moment Boer zoekt Vrouw

26 april 2020 21:59

De laatste twee boeren hebben hun keuze gemaakt in Boer zoekt Vrouw. En dat is gelukt, al kwamen daar een hoop tranen bij kijken. Bastiaan en Geert Jan moesten allebei een hart breken, en dat was behoorlijk pijnlijke televisie.

"Geert volg nou gewoon je hart"

Bij de vriendelijke reus Geert Jan ging het om Jacqueline en Karine. Zij waren niet allebei al compleet voor de boer gevallen. Karine wél, maar haar concurrente voelde nog niet de noodzakelijk vlinders. Dit hele probleem viel direct weg toen Geert Jan aan de keukentafel met Yvon aan zijn zij vertelde dat zijn keuze op Karine is was gevallen.

Hevig geëmotioneerd had hij eerder aan de presentatrice laten weten dat hij eigenlijk helemaal geen keuze wilden maken. ”Ik heb een prachtige week gehad. Maar waar zie jij jezelf oud mee worden? Geert volg nou gewoon je hart, maar die heeft me zo vaak in de steek gelaten dus dat gaat niet.” Maar zo werkt het niet bij BzV en dus moest hij wel een knoop doorhakken. Lucky Karine! Jacqueline pakte het gelukkig sportief op, maar liet toch ook wel even een traan. “Dat is de ontlading”, aldus de tweede keus terwijl haar koffer inpakte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bizar afscheid bij Boer zoekt Vrouw

En dan was er nog de jonge boer Bastiaan. Zijn vrouwen Milou en Elise moesten al voor het grote keuzemoment huilen. De spanning was om te snijden, omdat allebei de vrouwen serieus aan de slag wilden met de boer. Elise wilde zelfs al zo snel mogelijk intrekken op de boerderij in Zeeland, en Elise woont in Frankfurt en liet een traan om de lange afstand tussen de twee, die weleens eens een probleem zou kunnen zijn. 

Bastiaan had gelukkig minder moeite met zijn keus dan zijn collega Geert Jan, want hij volgde wél direct zijn hart: “Gevoel, ik kan het niet uitleggen. Een of ander stofje wat in je lichaam wordt verspreid.” En dus kon Elise haar spullen pakken. Milou is namelijk degene die het hart van Bastiaan heeft veroverd.

 

Uiteraard een flinke klap voor Elise die zichzelf al zag wonen op de boerderij. Gelukkig nam ze het sportief op. Geëmotioneerd vertelde ze aan Yvon: “Er is voor iedereen een pad en we gaan zien wat dit pad mij brengt.” Ondertussen konden Bastiaan en Milou niet van elkaar blijven. Maar een vooruitblik op de uitzending van volgende week verklapte dat ‘de lange afstand’ tussen meteen weer een punt van discussie is tussen de twee. Cupido heeft dus nog niet helemaal raak geschoten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Boer zoekt Vrouw krijgt vier speciale afleveringen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!