Beeld © Linelle Deunk

Elise uit BzV heeft boer Bastiaan helemaal niet nodig

27 april 2020 14:59

Het was een droevig afscheid voor Elise nadat Bastiaan niet haar, maar Milou koos om in zijn boerenarmen te sluiten. In tranen vroeg Elise zich af of er voor haar ooit wel een prins op het witte paard zou komen. Het antwoord kwam sneller dan iemand had kunnen zien aankomen.

"Ik heb een top vent"

Elise vertelt in het NPO Radio 2-programma van Gijs Staverman dat ze de liefde alsnog heeft gevonden. “Het was de laatste aflevering voor mij en daarna was het opluchting”, zo vertelt Elise over de spraakmakende uitzending. “Je hebt maanden onder een steen geleefd, maar nu weet de wereld hoe het zit.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erik uit BzV wil tóch verhuizen voor 'zijn' Annemiek

Voor Elise was het een grote klap dat Bastiaan besloot om met Milou op citytrip te gaan. “Die eerste paar dagen dat ik er zat had ik er een goed gevoel bij. Ik had wel het gevoel dat Bastiaan wel eens de juiste zou kunnen zijn. Het was heel leuk.”

Toch heeft ook Cupido inmiddels ook raak geschoten bij Elise, zo onthult ze nadat ze tal van vragen heeft gekregen. “Ja zeker. Ik heb een topvent”, vertelt ze blij. Ze benadrukt dat het geen boer is, maar is wel dolgelukkig met hem. “Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niks te klagen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dikke tranen bij keuze-moment Boer zoekt Vrouw

Elise en Jonathan waren zeker geen onbekenden voor elkaar, want ze kennen elkaar al sinds de middelbare school. “Ik heb hem in de stad eigenlijk weer ontmoet, zeg maar”, zo verklaart Elise. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!