Beeld © ANP

Heel Holland Bakt krijgt extra coronamaatregelen in tent

27 april 2020 17:49

De Heel Holland Bakt-tent ziet er tijdens het volgende seizen anders uit. Vanwege de coronacrisis denkt Omroep MAX-baas Jan Slagter zelfs aan het plaatsen van stoplichten, zo zegt hij tegen het AD.

"De tent wordt verlengd, de kookblokken komen verder uit elkaar te staan"

"De tent wordt verlengd, de kookblokken komen verder uit elkaar te staan. We denken er aan te gaan werken met stoplichten. Zodat niet alle kandidaten tegelijk naar de koeling rennen", aldus Slagter. Volgens hem kan dat ook "heel leuk beeld" opleveren. "Wat ook kan is iedere kandidaat een aparte koeling geven.’’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers HHB stil door eerbetoon echtgenoot André van Duin

Robèrt en Janny kunnen de baksels in ieder geval gewoon proeven. "We willen ons echt aan de regels houden. We hebben ook bij het RIVM geïnformeerd of het veilig is van de baksels te proeven. Dat is gelukkig het geval."

Na de zomer komt MAX eerst met een kindereditie van Heel Holland Bakt. Ook deze wordt aangepast. "We wilden grootouders met hun kleinkinderen laten bakken, maar door de huidige situatie is dat niet haalbaar. Vaders of moeders mogen wel bij hun kinderen staan, dus gaan we voor die combinatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Heel Holland Bakt voert aanpassingen door voor nieuw seizoen

Ook volgen er enkele zomerafleveringen met compilaties uit de afgelopen zeven seizoenen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!