Beeld © Getty Images

Michelle Obama krijgt eigen Netflix-docu

28 april 2020 03:07

Michelle Obama (56) kan weer een nieuw 'baantje' op haar rijk gevulde cv bijschrijven, namelijk die van ster in haar eigen Netflix documentaire. De voormalig First Lady van de Verenigde Staten liet via sociale media weten dat de streamingservice vanaf 6 mei de docu 'BECOMING' uitzendt. Hierin worden opnames vertoond van Obama, toen zij na de lancering van haar gelijknamige biografie op tournee ging om zo contact te maken met haar lezers.

"Weet dat ik er ondanks dat nog altijd voor jullie ben"

"Ik vind het geweldig om jullie te mogen meedelen dat Netflix dit gaat uitzenden. Deze film geeft een inkijkje in mijn leven en de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn boektournee. Tijdens de maanden dat ik reisde en wereldwijd allerlei verschillende mensen ontmoette, werd het me duidelijk dat wat wij delen iets moois en waardevols is. Of we nou met een kleine of grote groep samen waren, de verhalen die we deelden waren uniek," aldus Michelle.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michelle Obama stort zich op nieuwe carrière als voorleesmoeder

Ze vervolgt: "Ik kijk met veel plezier terug op deze periode en koester de herinneringen. Zeker in deze tijd, waarin we het allemaal moeilijk hebben en ons zorgen maken. Zoals iedereen wel weet sta ik bekend als een enorme knuffelaar, dat is iets wat ik mijn hele leven al heb gedaan. Met een knuffel kun je iemand laten weten: ik ben er voor je. En juist dit soort dingen is momenteel niet meer mogelijk."

"Weet dat ik er ondanks dat nog altijd voor jullie ben. Zoals ik weet dat jullie er voor anderen zijn. We moeten juist nu aan anderen blijven denken en empathie tonen. Blijf verhalen met elkaar delen. Ik houd van jullie en mis jullie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo brengen de Obama's de corona-quarantaine door

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!