Beeld © SBS/Talpa

Verrassing van Britt Dekker voor 104-jarige ontroert kijkers

28 april 2020 11:36

Het programma ‘Britts Gouwe Ouwen’ heeft gisteravond voor een brok in de keel van menig kijker gezorgd. Door de corona-crisis moest het programma noodgedwongen eerder stoppen, maar Britt Dekker zet in de laatste aflevering ondanks de corona-maatregelen alles op alles om de bewoners van een verzorgingshuis te verrassen.

"Stiekem hoop je toch dat er een kleine oplossing is"

De bewoners van het tehuis waar Britt op bezoek kwam, hebben sinds de lockdown geen bezoek meer mogen ontvangen. Een van de schrijnende persoonlijke verhalen is dat van Margreet en haar 104-jarige moeder, mevrouw Ligthart. Margreet heeft haar geliefde moeder al weken niet meer gezien en vertelt dat ze haar de eerste weken vaak huilend aan de telefoon had. “Stiekem hoop je toch dat er een kleine oplossing is. Dat je een keer op bezoek mag, al is het maar een halfuurtje”, vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker laat droom 11-jarige overleden fan uitkomen

Britt is gelukkig niet voor een gat te vangen en regelt een hoogwerker, zodat Margreet haar moeder toch kan zien. Het raakt de bewoonster zichtbaar en ze vertelt dat ze zich zonder de bezoekjes van haar familie erg eenzaam voelt.

De kijkers raken niet uitgesproken over deze actie en degenen die dat nog niet hadden gedaan, sluiten Britt massaal in hun hart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers Britt Dekker staan versteld van foto in bikini

Bekijk de uitzending van Britts Gouwe Ouwen hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!