Beeld © Temptation Island

Elke gaat confrontatie met Eline aan in Temptation Island

29 april 2020 08:55

De ultieme relatietest wordt met de dag intenser. De beelden die de koppels van elkaar te zien hebben gekregen zorgen voor veel onrust en twijfel. Maar er is een kans om helderheid te scheppen - en die pakt Elke van harte aan.

"Ik denk dat dit gewoon een sprookje was en dat dit nu gewoon voorbij is"

De wonden die het laatste kampvuur heeft achtergelaten zijn diep. Vooral Elke is kapot van verdriet nadat ze zag hoe verleidster Eline bij haar Arda in bed stapte. Het is echter nog maar de vraag of de prille relatie van Arda en Eline standhoudt. "Ik zag Elke die pijn aan het lijden was. Het doet pijn om iemand te zien lijden waar je zoveel van houdt", blikt Arda terug op de emotionele beelden van het kampvuur.

Ook Eline neemt al een beetje afstand: "Ik weet niet of Arda en ik meant to be zijn. Wat Arda en ik hebben is vakantieliefde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Waar ging het mis bij Arda in Temptation Island? Elke legt uit

Volgens de verleidster legt Arda de schuld bij háár, aangezien zij geen toekomst met hem wil. Als het stel samen aan de ontbijttafel zit, is de spanning om te snijden. "Ik ben gewoon teleurgesteld in haar", laat Arda weten. "Als er niet meer inzit dan twee weken met elkaar omgaan, dan voel ik mij gewoon heel stom dat ik die keuze heb gemaakt." 

Ook Eline heeft spijt. "Natuurlijk, hij komt hier om zijn relatie te testen. Maar ik had niet verwacht dat hij een toekomst met mij wilde en daar voel ik mij heel lullig over", vertelt ze in tranen. Arda ziet wél een toekomst, maar die moet wel van twee kanten komen. "Ik heb Temptation zwaar onderschat. Ik denk dat dit gewoon een sprookje was en dat dit nu gewoon voorbij is. Ik had nooit verwacht dat mijn relatie zo snel kapot zou gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Christian zet Temptation Island voor schut in video

Voor Eline is het een uitgemaakte zaak en ze pakt haar spullen dan ook om terug te gaan naar de meidenkamer. "Het is over tussen mij en Arda, voor zover we samen waren. Ik vind het jammer, maar ik wist uiteindelijk al wel dat het niet meer zou worden."

Elke, die in de andere villa zit, weet niet wat er allemaal gaande is. Als ze de kans krijgt om Eline te ontmoeten, pakt ze die dan ook met beide handen aan. Er zit alleen een addertje onder het gras: ze mag haar maar één vraag stellen. Daar hoeft ze niet lang over na te denken. Elke wil weten of Eline na het programma verder wil met Arda. Het antwoord van Eline? "Ik wil geen relatie met Arda. Er spelen wel gevoelens, maar ik zie het eerder als vakantieliefde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste joker ingezet tijdens kampvuur Temptation Island

Temptation Gossip, waar de Temptation-kandidaten napraten over hun avontuur op het eiland, is terug! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen klapt Simone uit de school over de actie van Zach.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!