Beeld © YouTube Cemal Bilge

Cemal geeft opheldering over deelname aan realityprogramma's

28 april 2020 19:41

Cemal verscheen al in meerdere realityprogramma's. Eerst in 'De Villa', toen in 'Married at First Sight: Second Chance' en deze week was hij weer te zien in 'Lang Leve de Liefde'. Zijn optredens hebben hem veel kritiek opgeleverd. Hij zou namelijk enkel voor de beroemdheid meedoen. In een video geeft hij tekst en uitleg over zijn deelname aan de televisieshows.

"Ik ben niet voor de fame gegaan"

In een video op YouTube vertelt Cemal zijn kant van het verhaal. Hij vertelt eerst waarom hij meedeed aan De Villa. "Ik was net vrijgezel en ik wilde gewoon kijken wat het was. Ik was nieuwsgierig of ik een match kon vinden", legt hij uit. Hij werd gekoppeld aan Rowena, maar door een grote afstand tussen de twee werd het niks.

Even later verscheen hij in Married at First Sight: Second Chance. Daar leerde hij Maxime beter kennen. Uiteindelijk bleek dat Cemal enkel en alleen had meegedaan om bekend te worden. Dat spreekt hij zelf nu tegen. "Ik ging weg in verband met mijn werk. Het leek alsof ik werd weggestuurd, maar dat was niet zo. Het werd neergezet dat ik op televisie wilde komen, maar dat was niet zo. Het verbaasde me heel erg", zegt hij.

Bovendien was hij teleurgesteld in Maxime. "Ik vond het jammer dat ze zo over me sprak. We hadden echt een vriendschappelijke band."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-Cemal flikt opnieuw bizar kunstje bij ánder programma

En tot veler verbazing verscheen Cemal onlangs ineens in Lang Leve de Liefde, wéér een datingprogramma. Daar flikte hij het om zijn date te beledigen. Terwijl hij met haar in gesprek was, zei hij: "Als je het nummer van je nichtje hebt." Erg pijnlijk. Dat kwam hem dan ook op veel kritiek te staan. "Ik heb mezelf ook niet goed verwoord daar", zegt Cemal nu.

Tot slot gaat hij nog in op de negatieve reacties die hij heeft gekregen. "Denk na wat je zegt van achter je scherm. Het kan mensen raken, het kan ze kwetsen", waarschuwt hij. Daarna zegt hij nog één keer waarom hij nou echt meedeed met al die programma's. "Ik ben niet voor de fame gegaan. Het is meer dat ik de ware liefde zoek en dat is moeilijk te vinden", aldus Cemal.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

MAFS Second Chance: onthulling Cemal zorgt voor bizarre wending

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!