Beeld © Wessel de Groot

Niet wijnen wijnen: geen Chateau Meiland aankomende week

28 april 2020 21:12

Voor veel mensen biedt televisie een uitweg in deze angstige tijden. Even lekker nergens aan denken en verstand op nul. Ook de familie Meiland, waar wekelijk zo'n 1.7 miljoen mensen naar kijken, zorgt voor verlichting. Toch moeten we het even een weekje zonder doen. Maxime zelf legt uit waarom.

"Het is heel stil er zijn geen gasten, want dat mag niet"

Omdat het aanstaande maandag Dodenherdenking is, moet de populaire familie even plaatsmaken voor oorlogsfilm Dunkirk, met onder andere Harry Styles. Dat legt Maxime uit in haar stories op Instagram. De wijn hoeft dus niet koud gelegd te worden. 

De Meilandjes hebben momenteel ook niet veel om te vieren, aangezien er in Frankrijk nog altijd sprake is van een lockdown. "Het is heel stil er zijn geen gasten, want dat mag niet", schetst Maxime de situatie thuis. Maar gelukkig moet er nog genoeg geklust worden aan het kasteel voordat het de verkoop in gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kijkers zien Martien aan de dood ontsnappen in Chateau Meiland

Maxime doet nog meer boekjes open, zoals naar wie haar dochtertje Claire is vernoemd. In eerste instantie was Maxime ervan overtuigd dat ze een jongetje kreeg. Een naam had ze dan ook al lang: Quinten. Voor een meisjesnaam moest ze echter nog even zoeken, maar Maxime vond inspiratie in de serie Gooische Vrouwen. "Ik was als kind al wég van Gooische Vrouwen, enig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huisvriendin Caroline gaat niet langs bij Meilandjes in Hengelo

Maxime was afgelopen week nog negatief in het nieuws. De realityster lijkt al haar ontwerpen te hebben overgenomen van de site AliExpress. Ze heeft er zelf een andere verklaring voor.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!