Boer Bastiaan uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Is dit het teken dat BzV-Bastiaan en Milou nog samen zijn?

29 april 2020 15:08

Kijkers van 'Boer zoekt Vrouw' zagen afgelopen zondag hoe boer Bastiaan voor Milou koos. Het lijkt erop dat de twee nog steeds samen zijn en dat komt allemaal door het splinternieuwe Instagramaccount van de boer.

"Maar hoe dan ook gaat het hartstikke prima met me"

Boer Bastiaan heeft sinds kort een Instagramaccount. Hierop geeft hij een kijkje in zijn leven, bijvoorbeeld een wandeling met de hond of een veld vol suikerbiet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Karine slaat terug na oplichtingsgeruchten Geert Jan

Wat opvalt aan het account, is dat de Zeeuw twintig mensen volgt. En een van die twintig is Milou. Zou het dan toch goed aflopen voor het kersverse stel?

Bastiaan volgt ook zijn andere twee vrouwen, Madeleen en Elise, maar dat is toch net even iets anders dan je ex blijven volgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erik uit BzV wil tóch verhuizen voor 'zijn' Annemiek

Milou heeft ondertussen zelf ook al een bericht op Instagram geplaatst. Ze mag nog niets loslaten over het verloop van haar Boer zoekt Vrouw-liefde, maar wil iedereen toch bedanken voor alle lieve reacties: 'Op de vraag of het iets is geworden met Bastiaan kan ik niks zeggen, daarvoor moeten jullie Boer zoekt Vrouw blijven kijken de komende weken. Maar hoe dan ook gaat het hartstikke prima met me.'

Kijkers zaten al weken in spanning, want de vonken tussen Bastiaan en Milou spatten van het scherm. Toch heeft de boer al meerdere keren duidelijk gemaakt dat hij een lange afstandsrelatie niet ziet zitten. In de aflevering van volgend weekend gaan de twee op citytrip naar Lapland en dan pas gaan we zien of de liefde écht opbloeit. In de korte vooruitblik van de laatste aflevering was al wel te zien dat Bastiaan weer over de afstand begon... Dat belooft dus wat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise uit BzV heeft boer Bastiaan helemaal niet nodig

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!