Promo Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV

BzV-Angela twijfelt aan toekomst met boer Geert

30 april 2020 15:22

Angela schreeuwde afgelopen zondag in 'Boer zoekt Vrouw' nog van de daken dat de eerste zoen tussen haar en boer Geert een feit is. Hij ontmoette zelfs haar dochters. Aankomend weekend zullen we zien of de liefde tussen de twee tijdens de citytrip echt opbloeit. De eerste beelden laten zien dat Angela nog twijfelt.

"Hij is eigenlijk vanaf de speeddate tot nu exact hetzelfde"

BzV-Angela twijfelt aan toekomst met boer Geert

01:15
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit het teken dat BzV-Bastiaan en Milou nog samen zijn?

Op nieuwe beelden van Boer zoekt Vrouw is te zien hoe boer Geert en Angela samen op citytrip zijn. De vonk slaat nog niet direct over. "Misschien houdt hij gewoon wel een stukje gereserveerdheid over zich", vertelt Angela. Zij vindt dit juist het moment om dichter naar elkaar toe te groeien. "Je bent nu eindelijk met zijn tweeën. Dus nu kun je dat gewoon laten zien, lijkt me."

De vrouw van Geert twijfelt of dat gaat gebeuren. "Je komt ook niet binnen. Hij is eigenlijk vanaf de speeddate tot nu exact hetzelfde. Er zit geen beweging in", vertelt ze met lichte frustratie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Karine slaat terug na oplichtingsgeruchten Geert Jan

Of de vonk écht gaat overslaan tussen de twee zien we in een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw aankomende zondag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Vanavond spreken we boer Tom live in RTL Boulevard om het te hebben over het huidige seizoen en de romantiek op het platteland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!