Beeld © MTV

Levi uit EOTB is alle haat spuugzat en haalt uit naar ex én MTV

30 april 2020 16:52

De deelnemers aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zijn natuurlijk allemaal bepaald geen lieverdjes, maar Levi heeft het wel érg weten te verbruien bij de kijkers. Zijn actie met ex Lakeisha heeft er voor gezorgd dat hij nu een van de minst geliefde kandidaten is. Daar plukt hij nu de zure vruchten van.

"Ik wilde echt ramen gaan ingooien bij MTV"

Levi besloot om in een live-video met YouTuber Defano Holwijn eenmalig zijn verhaal te doen. Volgens Levi hebben de makers er namelijk een potje van gemaakt door een hele hoop ‘knip- en plakwerk’ te verrichten. In de allereerste aflevering zagen we hoe Lakeisha, een ex van Levi, direct met de nek werd aangekeken door de groep. Levi zette vervolgens de andere deelnemers tegen haar op en ze werd zelfs buitengesloten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Lakeisha reageert op ophef na confrontatie Levi en Julie

“Ze knippen en plakken wel goed, maar niet heus. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik heb haar maar een keer in mijn leven gezien. Ze is niet eens een echte ex van mij”, zo vertelt Levi. Of het nou wel of niet zijn ‘echte ex’ is, de actie zorgde er in ieder geval voor dat veel kijkers hem niet kunnen uitstaan. De talloze haatberichten die hij krijgt gaan te ver, laat hij weten: "Ik heb bedreigingen gehad. Ze zeiden dat ze mijn kinderen zouden gaan opwachten. Toen dacht ik echt: heb ik wel de juiste keuze gemaakt? (…) Ik wilde wel bekend worden door mee te doen, maar niet op deze manier."

Ook deed hij veel stof opwaaien toen hij Celeste dreigde 'een helse tijd te bezorgen als zij hem op hel-date zou sturen'. "Maar daarna realiseerde ik: ik zou mijn ex niet op een hel-date sturen." Naar eigen zeggen heeft Levi dit ook op camera gezegd. "Maar dat zenden ze dan weer niet uit. Dus logisch dat de mensen mij gaan haten. Ik wilde echt ramen gaan ingooien bij MTV", zo briest hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Playboy Dennis krijgt schrik van zijn leven in EOTB

Levi weet dondersgoed dat het allemaal een tv-show is, maar volgens hem nemen de kijkers het allemaal te serieus. “In het dagelijkse leven heb ik niets negatiefs meegemaakt.” Volgens hem willen mensen zelfs maar al te graag met hem op de foto. “Misschien komt dat ook omdat ik twee meter lang ben. Men durft niet zo snel iets in het echt te zeggen.” Tot slot belooft hij dat er nog een ware plottwist aan zit te komen in de reeks. "Ja, alles met die twee 'wijven' gaat omdraaien."

Ex On The Beach: Double Dutch is elke zondagavond om 20.30 uur te zien op MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!