Beeld © Temptation Island

Spreekt Roshina de waarheid over webcamseks-verhaal Karim?

01 mei 2020 16:27

Vlak voordat Melissa haar grote troef (haar mobieltje) liet zien in 'Temptation Island', deed Roshina een opmerkelijke uitspraak over Karim. Haar vriend zou namelijk, terwijl ze nog samen waren, webcamseks hebben gehad met een ander meisje. In een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip' vertelt Karim hoe het écht zit.

"Ik werd gebeld via mijn DM en toen heb meteen weggeklikt"

Volgens Karim is er inderdaad contact geweest, maar niet vanuit zijn kant. "Ik werd gebeld via mijn DM en toen heb meteen weggeklikt. Even daarna belde ze nog en keer en heb ik gekeken", legt hij uit. "Maar ik heb mezelf nooit laten zien."

Het beruchte sms'je  is overigens nooit verstuurd en dat is maar goed ook. Karim: "Ik was echt daar om mezelf te wijzen. En als ik een berichtje had gehad, dan vond ik dat echt niet leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Temptation-verleidster is zorgverlener tijdens coronacrisis

Roshina heeft genoeg reden om hem te wantrouwen, want hij ging al eens eerder de fout in. Maar ook die bal ligt volgens Karim niet volledig bij hem. "We hadden heel vaak dat we dan aan en dan weer uit waren. En in die periode was het allemaal erg onduidelijk", verdedigt hij zichzelf. "Vandaar dat ik ook in Temptation zei: 'Mijn ex dit en dat.'"

Een uitspraak die hem duur is komen te staan. En hij heeft spijt van meerdere momenten in het programma: zoals het laten gaan van zijn tranen. "Ik schaamde mij ook eigenlijk wel een beetje (…) dat zijn wel dingen die ik liever niet had gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Karim verspreekt zich over relatie met Roshina

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!