Karim van Temptation Island haalt uit naar verleider Grigor

03 mei 2020 12:28

Geruchten over de geaardheid van 'Temptation Island'-verleider Grigor hangen al een tijdje in de lucht. Ook Karim, die onderdeel is van één van de koppels, is dit niet ontgaan. In 'Temptation Gossip' vertelt hij hoe hij de situatie ziet.

"Op mij kwam hij over alsof hij op mannen viel"

Vanaf dag één zet Grigor zijn zinnen op Roshina, de vriendin van Karim. Terwijl hij haar inpalmt met ontbijt op bed en een geduldig luistert naar haar verhalen, vertelt Karim zich geen moment zorgen te hebben gemaakt. "Op mij kwam hij over alsof hij op mannen viel", vertelt hij aan RTL Boulevard. "Op dat gebied voelde ik niet echt een bedreiging. Ik weet dat Roshina valt op mannelijkheid. En bij Grigor was dat soms ver te zoeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster Romee: 'Ik heb Simone een dienst bewezen'

Zelf denkt de Vlaamse stylist daar heel anders over. "Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb", haalde hij in een interview met Het Laatste Nieuws het misverstand uit de wereld. "Ik ben katholiek opgevoed, maar het gebod ‘doe nooit wat onkuisheid is’ lapte ik al vaak aan m’n laars."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waar ging het mis bij Arda in Temptation Island? Elke legt uit

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!