Beeld © Temptation Island

Karim uit Temptation openhartig over tijd met Cheyenne

02 mei 2020 15:37

Hoewel Karim eerder in 'Temptation Island' aangaf goed te levelen met verleidster Cheyenne, is ze nooit écht een bedreiging voor Roshina geweest. Dat vertelt Karim in een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip'.

"Het ene moment zit ik lekker in mijn vel en het andere moment kijk ik naar mezelf en denk ik: het kan wel beter"

Hoewel ze samen een fijne tijd hebben gehad, was de band tussen hen puur vriendschappelijk. "Tijdens Temptation vond ik Cheyenne een oprecht iemand. Maar heb ik echt overwogen met haar te slapen? Nee", luidt het antwoord van Karim. Volgens hem was ze meer een luisterend oor. En dat is maar goed ook, want Cheyenne is ná het programma haar ware liefde tegen het gespierde lijf gelopen. "Je leeft niet in een normale wereld, dus je leeft in een constante spanning. Als er dan iemand is die een luisterend oor wil zijn, is dat wel fijn", aldus Karim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster Romee: 'Ik heb Simone een dienst bewezen'

Niet alleen Cheyenne kan het goed met de hunk vinden, ook de andere dames hangen als een zwerm bijen om hem heen. Ondanks alle aandacht blijft Karim echter kampen met een laag zelfbeeld. "Het is net een beetje als een verkoudheid, het komt en het gaat. Het ene moment zit ik lekker in mijn vel en het andere moment kijk ik naar mezelf en denk ik: het kan wel beter", vertelt hij over zijn zelfvertrouwen.

In Temptation Island deed Karim eerder al een boekje open over zijn onzekerheid. "Ik heb altijd een beetje moeten vechten. Ik was flink gezet en kon nooit goed meekomen met de groep." Dat hij met zijn nieuwe lijf nu wél aandacht krijgt vindt hij heel oppervlakkig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Karim openhartig over onzekerheid en moeilijke jeugd

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!