Beeld © Linelle Deunk / KRO-NCRV

Waar is de liefde in Boer zoekt Vrouw?

3 mei 2020 22:14

Het was zondagavond in de aflevering van BzV tijd voor de welbekende citytrip. En dus hadden de nieuwbakken stelletjes tijd om elkaar écht te leren kennen, maar vooral tijd om te ontdekken of de liefde ook buiten de boerderij er nog zou zijn. Helaas verliep dat allemaal niet vlekkeloos. Kortom, weer een hoop pijnlijke momenten.

"Ik had beter mijn bek kunnen houden"

De grote vriendelijke boer Geert Jan liep in Malta al vrij snel zijn eerste blauwtje bij zijn keuze Karine. Hij besloot op dag een al zijn gevoel voor haar kenbaar te maken en daar kreeg hij niet de gewenste reactie op. Nadat hij eruit gooide: “Ik heb de liefde gevonden hoor!”, kreeg hij alleen terug: “We gaan het wel zien.” Uiteindelijk concludeerde GJ dat hij ‘beter zijn bek had kunnen houden’, en zo worstelde het stel zich door de dagen heen. Karine heeft de deur nog niet dicht gegooid, en bleef haar gevoel voor de boer steevast ‘een ontdekkingsreis’ noemen.

Bij boer Jan en zijn Nienke leek het dikke liefde op de eerste dag van hun tripje in Edinburgh. Veel diepe blikken in de ogen, een romantisch etentje, écht alles lekker erop dat de twee een mooie toekomst tegemoet zouden gaan. Helaas sloeg op de laatste dag de twijfel toe bij Nienke. “Bij mij gaat het niet net zo snel als bij jou… Ik heb daar meer tijd voor nodig”, aldus de brievenschrijfster tijdens een wandeltocht. Een schok voor Jan, want hij was namelijk al wel behoorlijk zeker van zijn zaak. Hij besloot daarom nog een keer het gesprek aan te gaan met de vrouw van zijn dromen. Het resultaat daarvan zien we volgende week.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit het teken dat BzV-Bastiaan en Milou nog samen zijn?

En dan Geert en Angela. Het spatte er al niet vanaf bij de twee, maar toch gingen ze vol goede moed naar Spanje. En dan vooral Angela, want bij haar boer was er weinig gevoel te bekennen. Geert vond de hele trip ‘wel prima’, en pas aan het einde besloot hij zijn reisgenoot te vertellen dat hij niet verliefd was, en dat kwam er behoorlijk bot uit. “Ik denk dat wij niet bij mekaar passen. Ik denk dat jij te rustig bent. Ik denk dat je mij in mijn doen en laten niet bij kunt houden… Je bent keileuk, maar om nou verkering te nemen.” Gelukkig zag Angela zelf al snel in dat Geert niet haar grote liefde is, en dus nam ze het sportief op. “Qua inhoud, wat ik bij een kerel zoek, dat is hij niet. Ik ben wel blij dat ik erachter gekomen ben dat het van binnen nog werkt als ik een leuke man zie.” En zo is het.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws! De knappe boer Bastiaan en Milou spatte wél als happy couple van het scherm af. Zij waren in het romantische Lapland waar ze zelfs het Noorderlicht konden zien. Toch lieten ze dit unieke natuurverschijnsel links liggen, want de twee konden niet van elkaar afblijven en bleven daarom liever binnen. Toch blijft het Bastiaan niet lekker zitten dat zijn Milou in Duitsland woont en werkt, want hoe moet dat in de toekomst? Dat wordt volgende week duidelijk in de laatste aflevering van BzV waarin we zien welke boeren de liefde echt hebben gevonden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Karine slaat terug na oplichtingsgeruchten Geert Jan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!