Beeld © VTM

Vlaamse Boer zoekt Vrouw heeft een grote primeur

4 mei 2020 10:12

Ook in België is 'Boer zoekt Vrouw' een gigantische hit, alleen gaat hun seizoen iets later van start dan bij ons. De Vlaamse zender VTM heeft net alle kandidaten van dit seizoen onthuld. Voor de Belgische kijkers zat daar een behoorlijke verrassing bij!

"Wij zijn steeds op zoek gegaan naar échte mensen met échte gevoelens"

Boer zkt Vrouw, de Vlaamse variant van de serie, heeft al eens een lesbische landbouwster, Conny, gehad. Maar voor het eerst in de geschiedenis doet er nu ook een homoseksuele boer mee aan de show. De 25-jarige Tristan gaat op zoek naar de ware boerenliefde. "Wij zijn steeds op zoek gegaan naar échte mensen met échte gevoelens, die de liefde van hun leven zoeken", aldus presentatrice Dina Tersago. "Daarbij hebben we nooit gediscrimineerd, omdat iedereen verliefd kan worden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers BzV verbijsterd over uitspraken boer Geert

De aanwas was er blijkbaar niet, want de show zocht in 'alle leeftijden, alle geaardheden, alle types'. "Iedereen was welkom", zegt Dina over hun zoektocht. Volgens de presentatrice 'schuilt de kracht' van Boer zoekt Vrouw in iedereen zichzelf laten zijn. "Kijkers herkennen zich in hen." Niet alleen Tristan gaat op zoek naar een partner, ook de 29-jarige Veerle, 23-jarige Frits en 36-jarige David hopen iemand tegen het lijf te lopen. Nu is het nog de vraag of het allemaal soepel verloopt. In de Nederlandse versie in ieder geval niet, zoals te zien is in de video hieronder. 

Er sneuvelt voldoende in de laatste BzV-aflevering

02:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!