Beeld © RTL/Videoland

Het wordt Katja allemaal even te veel in Beter Laat Dan Nooit

06 mei 2020 07:44

Het nieuwe seizoen van 'Beter Laat Dan Nooit' heeft een zinderende start gemaakt. De Very Important Grandpa's pakten hun spullen en vertrokken samen met Katja Schuurman (45) naar Paramaribo. Naast veel gefeest was het ook een emotionele bedoening voor de presentatrice.

"Ik weet niet waarom ik er zo emotioneel van word"

Barrie, Willibrord, Peter en Gerard gingen dit keer niet op avontuur met Olcay Gulsen maar met Katja. De eerste bestemming van het vijftal is Paramaribo in Suriname. Bij aankomst op Schiphol staat hen wel een verrassing te wachten: Katja is zwanger. "Weet je wel van wie die is?", vragen de mannen zich af. "Ik heb wel zo'n vermoeden", lacht de presentatrice. "Bij haar weet je het nooit", grapt Willibrord vervolgens. Het is slechts de start van lol heen en weer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brutale diefstal tijdens opnames Beter Laat Dan Nooit

Bij aankomst worden ze warm onthaald en de drank vloeit rijkelijk in Paramaribo. De dag erna vertrekken ze voor een tour rond de stad, maar ook daar wacht een surprise. Katja krijgt een filmpje te zien van haar tantes en moeder. Hierin wordt haar verteld dat ze op bezoek gaan in het huis waar haar opa is opgegroeid. De tranen springen in haar ogen. "Ik weet niet waarom ik er zo emotioneel van word. Heb jij dat ook met een plek?", vraagt ze aan Gerard. "Als ik bij Feyenoord ben", grapt hij terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit

De lolbroeken waren zeker ingepakt voor de reis, maar ook de tissues waren mee. Voor de kijker thuis was het in ieder geval één groot feest om naar te kijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Katja Schuurman vindt alcohol 'écht niet lekker nu'

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL4 en vooruit te kijken bij Videoland. De heren blikken in de video hieronder alvast vooruit op hun avontuur met Katja. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!