Beeld © Temptation Island

Spoiler: nóg iemand begaat een slippertje in Temptation Island

6 mei 2020 12:41

Het einde van 'Temptation Island' nadert. Voor zowel de mannen als de vrouwen staat er weer een kampvuur op de planning en de beelden die ze daar te zien krijgen zorgen letterlijk én figuurlijk voor flink wat ontlading.

"Voor mij is dit vreemdgaan"

Zach dacht een slimme manier te hebben gevonden om onopgemerkt met verleidster Romee te communiceren en haar zo naar zijn kamer te lokken. "Ik wilde gewoon testen of ik naast een mooie meid kon liggen zonder sneaky praat of iets seksueels. Dus geen aanraking, geen kus; dat is mij denk ik heel goed gelukt", verklaart hij zijn actie de volgende morgen.

Wat hij even vergeten lijkt te zijn, is dat hij haar wel degelijk aanraakt heeft, zo’n vier keer zelfs. Zijn vriendin Simone, die zich in de andere villa bevindt, heeft nog altijd geen beelden gezien, maar vanwege de gong knaagt de onzekerheid aan haar. En terecht.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Iris Rulkens persifleert Roshina en Karim van Temptation

Elke heeft juist eindelijk haar vertrouwen terug nu ze verleidster Eline de waarheid heeft verteld. "Ik wil niet verder met Arda. Zeg nooit nooit, maar nu in ieder geval niet", lucht ze haar hart een dag later. "Dat was echt wat ik nodig had om het af te sluiten. Ik had 100 ton op mijn schouders, nu is er 50 vanaf en als ik met Arda kan praten hoop ik de andere 50 ook te kunnen loslaten." 

Arda ziet een toekomst met Elke nog wel zitten. "Dit was echt mijn droomvrouw", vertelt hij aan presentator Rick tijdens het kampvuur. "Natuurlijk zou ik haar terugwillen, maar in deze situatie lijkt me dat niet echt realistisch." Maar die excuses komen voor Elke te laat: "Hij is zo hard met zijn kop tegen de lamp gelopen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Simone lijkt breuk met Zach te bevestigen

Zach lijkt ondertussen te twijfelen aan zijn gevoelens voor Simone. "Ik vind dat je naar elkaar toe moet groeien. En ik mij niet constant hoef aan te passen aan haar", verdedigt hij zijn gedrag tijdens het kampvuur. Maar daar denkt zijn vriendin anders over, helemaal als ze haar Zach ondeugende berichtjes ziet sturen naar Romee - die even later in zijn bed kruipt. "Voor mij is dit vreemdgaan (…) beter nu dan straks, als ik kinderen heb. Het is niet eens zijn schuld, hij is gewoon te jong."

De 'CEO van Fuckboy Airlines' ziet zichzelf inmiddels als een vrijgezelle man en leeft daar ook naar. Slechts een paar uur na het kampvuur gaan hij en Romee een stukje verder... 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zien we deze kandidaat uit EOTB binnenkort als Temptation Island-verleider?

Simone deed eerder al een boekje open in Temptation Gossip.

Temptation Gossip: Simone klapt uit de school over actie Zach

06:30

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.