Beeld © ABC

Grey's Anatomy-fans eisen comeback George O'Malley

6 mei 2020 18:01

Het zit 'Grey's Anatomy'-fans nog altijd niet lekker dat George O'Malley, gespeeld door T.R. Knight (47), niet meer te zien is in het ziekenhuisprogramma. Ze gaan zelfs zover dat ze eisen van de makers dat hij terugkeert in de serie. Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Ik mis je zo erg in Grey's"

Dokter George O'Malley moest het veld ruimen tijdens het zesde seizoen van Grey's Anatomy. Zijn dood zit de fans van het programma nog altijd niet lekker. Op Instagram houden ze dan ook een pleidooi om de acteur weer terug te krijgen in de serie. T.R. Knight, de acteur die George vertolkte in de show, plaatste een kiekje om zijn tienjarig jubileum te vieren met zijn man, maar die werd volledig genegeerd. 'Ik mis je zo erg in Grey's', stelt één fan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen Pompeo hekelt populaire Grey's Anatomy-scène

'George', reageert een ander onder begeleiding van een heleboel hartjes-emoji's. 'Ik kan je niet vertellen hoe hard ik gehuild heb toen jouw personage overleed. Ik huilde zo lang, hij was mijn lievelingspersonage. Ik mis hem in Grey's', aldus een ander. 'Zijn dood was onrechtvaardig', stelt een ander.

T.R. Knights personage overleed in eerste aflevering van seizoen zes toen hij een kind probeerde redden van een inkomende bus. Hij was zo ernstig verwond dat zijn collega-artsen hem niet eens herkenden. Uiteindelijk wist hij Meredith het duidelijk te maken, vlak voor zijn dood. Fans hopen al een tijdje dat hij terugkeert in de serie, al is dat erg onwaarschijnlijk aangezien zijn personage is overleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zestiende seizoen Grey's Anatomy ingekort

Krijg je geen genoeg van Grey's Anatomy? Bij Videoland zijn alle seizoenen te zien. Ook is er al een spin-off gemaakt: Station 19. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Fan van Grey's Anatomy? De nieuwe spin-off Station 19 is hier

01:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!