Beeld © NBC

The Blacklist krijgt door corona een bijzondere seizoensfinale

6 mei 2020 20:22

Veel series zitten met hun handen in het haar nu de opnames vanwege het hardnekkige coronavirus stilliggen. 'The Blacklist' lijkt nu een creatieve oplossing te hebben gevonden om hun fans alsnog een klapper van een seizoensfinale te geven.

Oorspronkelijk zou het huidige seizoen uit 22 afleveringen bestaan, maar vanwege de crisis worden het er drie minder. Wél krijgt seizoen zeven van The Blacklist een seizoensfinale. En wat voor een! Omdat een deel van aflevering negentien al gefilmd was voordat het virus uitbrak, worden de scènes afgewisseld met speciale geanimeerde scènes. Hoofdrolspelers James Spader en Megan Boone zullen hun teksten vanuit huis inspreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Blacklist wordt een neverending story

De eerste zes seizoenen zijn in Nederland momenteel te zien bij Netflix en het zal niet lang meer duren voordat ook het huidige seizoen zich daarbij voegt. Ook daarna hoeven we de streken van Raymond Reddington niet te missen. Eerder dit jaar kondigde NBC namelijk aan dat een achtste seizoen al op de planning staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Einde nog niet in zicht voor The Blacklist

The Blacklist draait om de voortvluchtige Raymond Reddington. Hij biedt in seizoen één aan om de FBI te helpen met het pakken van criminelen, maar wel op één voorwaarde: hij wil samenwerken met profiler Elizabeth. Begin 2021 jaar is het zevende seizoen van The Blacklist beschikbaar op Netflix. Wat je van dat seizoen kunt verwachten, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!