Beeld © Blue Circle Casting

BzV-makers komen met nieuwe show en zoeken kandidaten

7 mei 2020 16:21

Daten in de drek? Als het aan de makers van 'Boer zoekt Vrouw' ligt, maakt dat binnenkort plaats voor daten in het zand. Zij gaan namelijk een nieuw liefdesavontuur opzetten met inwoners van de Waddeneilanden en zijn op zoek naar kandidaten.

"Ben jij die trotse eilander die alles heeft wat zijn hartje begeert, maar alleen de liefde nog moet vinden?"

De boeren moeten dus plaatsmaken voor Waddeneilanders. De Boer zoekt Vrouw-breinen zijn  voor een nieuwe show op zoek naar mannen die op zoek zijn naar de liefde. Enige voorwaarde: dat ze op de Waddeneilanden wonen. 'Wij zoeken enthousiaste, spontane mannen tussen de 21 en 40 jaar oud die midden in het leven staan en ervoor openstaan om te daten', zo luidt de oproep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers BzV verbijsterd over uitspraken boer Geert

'Ben jij die trotse eilander die alles heeft wat zijn hartje begeert, maar alleen de liefde nog moet vinden?' valt er verder te lezen. Het nieuwe programma zal enigszins vergelijkbaar zijn met Boer zoekt Vrouw, maar wanneer het verschijnt is nog onduidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Angela twijfelt aan toekomst met boer Geert

Het huidige seizoen Boer zoekt Vrouw zit er alweer bijna op, maar de liefde is niet door iedereen gevonden. 'Een rampseizoen', vindt mediadeskundige Rob Goossens het.

Rob Goossens: 'Rampseizoen voor Boer zoekt Vrouw'

02:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!