Beeld © Wessel de Groot

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen

08 mei 2020 18:49

Jeroen van der Boom weet week na week zijn gasten tot tranen toe te roeren in zijn programma 'Hoge Bomen'. Onder andere Louis van Gaal, Martien Meiland, Rachel Hazes en Sylvie Meis schoven al aan achter zijn piano. Maar niet iedereen is even enthousiast. Vooral over zijn meest recente uitzending met La Meis, is een hoop te doen geweest.

"Ik vond dat ze zichzelf goed heeft laten zien"

Jeroen vertelt aan Privé TV dat hij erg begaan is met zijn gasten. Tijdens de break belt hij ze zelfs even op om de reacties te polsen. "Ik wist van tevoren dat Sylvie een naam was waar veel mensen op reageren", reageert hij nu op alle commotie. "Ik vond dat ze zichzelf goed heeft laten zien, maar toen ik haar aan de telefoon had was ze wel verdrietig omdat bijvoorbeeld een VI het programma totaal uit zijn verband trekt."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Johan Derksen brandt Sylvie Meis tot de grond af

Jeroen vertelt verder in het gesprek dat hij met zijn programma zoekt naar een mix van gasten met diverse persoonlijkheden. "En daar is Sylvie natuurlijk de meest uitgesproken van. Je hebt lovers en haters (...) het mag soms wel een beetje schuren."

Ook heldert Jeroen het een en ander op over wat ze nu precies tegen haar broer zei; een fragment dat voor veel ophef zorgde op Twitter. Hierover zegt de presentator: "Haar broer wil nooit in beeld, ik denk dat ze oprecht iets zei van: 'Dit doe je nooit' (…) er wordt natuurlijk enorm gespeculeerd. Maar ik ken haar en neem het een beetje voor haar op. Zij zegt ongetwijfeld iets goeds tegen haar broer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bakken kritiek voor Sylvie Meis in Hoge Bomen: 'Nep en zum kotzen'

Sylvie vertelde in het programma ook over het besluit om zoon Damián niet op social media te delen. Ze heeft daar namelijk een goede reden voor.

Hoge Bomen met Sylvie Meis terugkijken? Dat kan hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!